Tone Bekkestad- Sälj med video

Tone Bekkestads erbjuder gratis onlinekurs

För snart fyra år sedan träffade jag Tone Bekkestad i Kroatien. Vi var där för att nätverka med andra kvinnliga nätentreprenörer. Tone och jag höll kontakten efter resan.

Vi klickade eftersom vi båda verkligen brann, och brinner, för att jobba online. Över en lunch i Kroatien fyllde vi i varandras meningar och talade om affiliate, Fiverr, autoresponders etc. Hur kul som helst att hitta en likasinnad!

Gå Tones kurs- GRATIS!

Tone har de senaste åren byggt upp en onlineverksamhet och nu erbjuder hon en gratis kurs för hur man använder video för att sälja sin produkt eller tjänst. Efter många år framför TV-kameran och med kunskaper om nätets inkomstmöjligheter har Tone mycket kunskap att dela med sig av.

Om du funderat i banor kring hur du kan skapa en nätinkomst kring något som du är duktig på kan video bli ett kul sätt att nå ut till potentiella kunder.

Själv har jag redan skrivit in mig. Video och rörligt material är framtiden i nätentreprenörernas föränderliga värld.

HÄR kan ni läsa mer och anmäla er till Tones gratiskurs.

Fortsatt härlig måndag!

Kramar

Helena

 1. Regina skriver:

  Hej !
  Förlåt för sent svar. Jag glömde helt bort att jag kommenterat och sedan gick dagarna bara.
  Tack så mycket för att du tagit dig tid att svara! <3 Så många bra idéer, ska definitivt kolla upp det här med affiliate! Det andra kan ju vara en väldigt omfattande process, det förstår jag ju.

  Jag håller också på att undersöka Kindle och plöjer alla dina inlägg om det samt läser det du länkat till. Med mitt stora intresse för personlig utveckling och spiritualitet så känns det som att jag samlat på mig så mycket info så det borde inte vara några problem att skriva ihop en mindre e-bok tycker jag?
  Så spännande den här branschen är. Jag älskar ju ord och kommunikation ! Med tanke på att jag också bor på landet så vill jag verkligen bygga en karriär från hemmet.

  Ha en fin dag och fortsätt gärna med den här underbara kategorin "Nätbusiness för självhjälpsindustrin". Älskar den!

  //Regina

 2. Hej Regina!
  Tack för dina rader, de glädjer mig mycket!
  Vad roligt det låter med din bokidé. Jag ser två möjligheter:
  1) presentera boken för ett förlag som ger ut sådana böcker som den du hittat
  2) Representera författaren själv för att ge ut den i Sverige. Då är det inköp av de svenska bokrättigheter som du behöver klara av först, och starta eget bokförlag.

  Alt 2 är en rätt omfattande process, inte minst ekonomiskt.

  I dagens läge läser de flesta på engelska. Ett tredje alternativt för att föra ut boken är att bli affiliate på exempelvis Amazon och länka till boken på din sida samt i sociala medier. Då kan du tjäna pengar när boken köps samt sprida dess goda rykte.

  Följ din känsla att följa den här vägen och återkom gärna! Lycka till!

  Kram
  Helena

 3. Regina skriver:

  Tack så mycket för alla dina inlägg om att driva verksamhet på nätet. Så inspirerande, jag uppskattar dem så mycket!!
  Jag har hittat en engelsk bok inom självhjälpsgenren som jag fullkomligt älskar. Jag vill föra ut den till Sverige. Har mängder av inspirerade idéer om kampanjer i sociala medier, influence marketing etc :) Jag vet ju att jag behöver kontakta författaren och förlaget etc. Men hur gör man sedan? Vet du något ? Ska den säljas in till ett svenskt förlag? Hur gör man det?
  Det här är ett område jag inte vet så mycket om, men jag kan personlig utvecklingsgenren, marknadsföring och målgruppen väldigt bra. Jag känner mig liksom spirituellt vägledd att gå åt det här hållet om du förstår hur jag menar?
  Har du någon input? Stort tack på förhand !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..