Projekt Inre styrka. Rapport.

Detox och förmörkelser

Efter en förkylning i direktsändning kände jag mig rätt utmattad. Glad men trött.

I samband med förmörkelsen den 11/2 fick jag bege mig till akuten. Jag har varit så lyckligt lottad och kunnat räkna mitt livs sjukhusbesök på några få fingrar. Den dagen fick jag dock sprutor och fick ge prover så att det kändes som rena galenskapen.

Med mig in på akuten hade jag min syster och tanken att ”lugn, det är förmörkelsetider”. Det kommer gå snabbt i flödet av händelser. ”Låt det lugna sig lite”.

Det första ställningstagandet  var allvarligt. Så allvarligt att jag knappt kunde tro på det. När det efter röntgen avfärdats kom nästa preliminära diagnos. Den var inte heller något särskilt upplyftande.  Mer prover, mer undersökningar.

Efter en lång dag och blå armar, handled och mage efter nålstick, kom jag hem helt utmattad. Bara för att ge mig iväg nästa dag igen. Mer prover och sedan… hemskickad utan direkt förklaring på något.

Nu har jag precis tagit nya blodprover och väntar på ett svar. Varje läkare är en värld och en annan vet inte vad den ska tro. Total tillit är ju det enda man har till läkarvärlden.

Under tiden läser jag Sanna Ehdins bok om självläkning. Den kan jag i alla fall använda praktiskt, tänker jag.

Ja, så min vecka gällande kost har sett ut knasig ut. Rädd för att äta fel har jag i stort sett levt på kokta grönsaker, ris och lite kyckling. Vikten rasade och humöret också.

Jag känner mig på bättringen, trots allt.  Jag känner mig stärkt av alla vitaminer och det blev nog förmörkelsen viktigaste meddelande till mig: Detox är din nya väg!

Hepp.

Nu går vi mot fortsättningen på månförmörkelsen den 11/2. Solen, som är Lejonets styrare, är aktiv i denna då det är en solförmörkelse som äger rum den 26/2. Det som hände kring den 11/2 ska nu få sin fortsättning. Jag hoppas på det bästa nu!

Glad tisdag till er alla!

Kramar

Helena

 1. Helene skriver:

  Hoppas de nya proverna är positiva och att du får må bra!!
  Krya på dej kramar från mej🌺💖

 2. Mimmi skriver:

  Krya på dig – hoppas att du snart är ok och får goda besked!
  Jag kommenterar aldrig, men läser alla din poster
  Allt gott!

 3. Tack alla för era värmande kommentarer!
  Jag känner mig rätt frisk om man bortser från en envis förkylning. Som Wiveca skrev, helgen kring den 10/2 var en pärs men snabbt verkade en ny, bra väg visa sig. För mig var det detox och lugnade tester. Hoppas att det visar sig ytterligare på proverna jag tog nyligen också. Håller tummarna!

  Alexandra Libra: Du satte pricken över i:et med din kommentar. Ett liv i den spanska solen är precis det jag längtar efter. Vet inte riktigt vilket område dock. Solkusten eller Mallorca? Känner väl till Solkusten men inte Mallorca. Den spanska sjukvården är toppen. Jag tecknade en privat försäkring för några hundralappar per månad när jag var en längre tid i Spanien. Guld!

  Nu ska jag skriva inlägg om den kommande förmörkelsen!

  Kram
  Helena

 4. Hoppas allt är bra med dig. Oss skyttar emellan kan jag berätta att en värre helg än 11-12/2 har jag inte haft på länge. Jag var inte sjuk men plågad av så svåra händelser att jag på kvällen tvingades ta en halv insomningstablett, vilket inte hänt på mycket mycket länge. Allt löste sig till slut på söndagskvällen men det var en riktig pärs. Kram till dig.

 5. Håller tummarna på positiva besked för dig!
  Tack för all din kunskap och förutsägelser om astrologi du förmedlar! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..