Det spökar!

Övernaturliga upplevelser hos läsarna

Jag får fler mail än vanligt om spöklika upplevelser och syner. Det handlar om allt från någon som står vid sängen och viskar, till knackningar i låsta dörrar.

Fiskarna är det andliga tecknet. Det är bland annat förknippat med intution och förmågan att känna in det som man inte alltid kan se.

Just nu laddar vi inför en nymåne och en solförmörkelse i Fiskarnas tecken. Och det tycks som hela världen häver ur sig meningar som ”jag har på känn att det här kommer ske” och ”något säger mig att jag ska välja den här vägen istället”. Kommentarerna kommer i alla miljöer.

Drömlivet kan bli hyperaktivt. Det kan ibland kännas skrämmande. Ha med er mina ord om att denna energi kulminerar den 26/2 och sedan kan vi få det lite lugnare. Ta det lugnt och håll schemat så lätt som möjligt. Det är alltid ett gott ”förmörkelseråd”.

Jag önskar er en fortsatt fin onsdag!

Kramar

Helena

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..