Så påverkas stjärntecknen av solförmörkelsen/nymånen den 26/2

Förmörkelser bringar alltid upp livsvändade händelser. De är personlig livsutveckling på energidryck!

På söndag den 26/2 väntar den sista av de två förmörkelserna denna månad. Denna gång äger den rum i Fiskarnas tecken. Förmörkelser är kända för att sätta fart och skapa tumult. Allt tycks ramla ned över en, på gott och ont. Med ett samtidigt möte mellan Mars och Uranus i krigarens tecken Väduren, kommer det bli extra fart. Explosivt och som en blixt från klar himmel är temat!

Neptunus är styraren av förmörkelsen. Denna drömska planet har fina aspekter till både Pluto, Jupiter och Saturnus. Det lovar gott gällande nya vägar framåt. Låt oss ha det i åtanke.

Om det skakar kring händelser under helgen-ligg lågt så långt det bara är möjligt. Mot mitten av nästa vecka lägger sig förmörkelsedammet och man kan borsta av sig och se på möjligheterna. Förmörkelser kan kännas som de värsta tiderna i ens liv, DÄR och DÅ. Men i efterhand brukar de visa sig ha innehållit viktig vägledning för ett bättre liv. Man brukar faktiskt känna tacksamhet för den lärdom man fått ta del av.

Vi klarar detta! Tänk positivt och håll era scheman öppna.

Nedan finner ni horoskopen för soltecknen. Minns att detta är solhoroskop som är generellt ställda. För att få en så nära personlig tolkning som möjligt: läs även för ditt ascendenttecken. Om du inte vet vilket ascendenttecken du är född i kan du få hjälp att hitta det HÄR under ”calculate your ascendant”. Du behöver veta exakt tid på dygnet för din födelse, förutom datum och ort.

Väduren

Fantasi, inre vägledning och en läkeprocess som du påbörjat redan år 2015 kommer aktiveras för din del. Du är troligen lika mottaglig som en antenn kring förmörkelsen. Du gör viktiga spirituella förändringar. Händelser kring de som du kallar för dina gurus kan göra att du tänker om gällande att stödja eller lämna dem bakom dig.

Om du skriver eller skapar kan du få idéer som känns som givna dig från ovan. Det kanske är precis vad de är också! Du läker nu, kära Vädur. Det som gnagt på dig sedan mars 2015 når ett avslut. Och du vet att du är på väg mot något bättre och lyckligare. Du når viktiga insikter och avslut och behöver mer egentid än någonsin.

Oxen

Du får en flygande start gällande nätverksmöjligheter. Det är en tid då vänner och bekanta kan ge dig mycket att tänka på gällande gemensamma projekt och drömmar. Det elfte huset där förmörkelsen befinner sig är de stora livsdrömmarnas område. Med Neptunus så aktiv: signalera till universum och omvärlden att du nu tar viktiga steg mot uppfyllandet av dina innersta drömmar. Att satsa på ett digitalt projekt eller lära dig mer om en app eller dataprogram kan ge dig fler möjligheter på vägen mot dina drömmar. Var noga med att se till att alla dina dokument är kopierade. Tekniskt trassel är alltid skönt att slippa.

Det är också möjligt att ditt hem och din familj ger dig anledning att hastigt börja planera för en flytt eller renovering. Solen, som står i centrum för förmörkelsen, är din hem- och familjeplanet.

Tvillingarna

Du har fullt fart i din karriärzon och när förmörkelsen ytterligare sätter fart på ditt arbete och din status kan snabba besked komma gällande förändringar. Neptunus, som styr förmörkelsen, är din karriärplanet. Det förstärker karriärfokus och långsiktig planering för dig (det sista om du gått i pension). Förvänta dig framgång i karriären men inte utan att det första skakar en hel del. En manlig kollega eller chef kan hastigt meddela sin avgång vilket öppnar en möjlighet för dig. Hastiga beslut kommer bli nödvändiga men vägarna som öppnas är väldigt fina och fulla av framtida möjligheter. Våga ta dem! Du kan avancera snabbt i status nu. Om du inte arbetar ger denna förmörkelse en möjlighet att hitta en ny framtidsplan som känner mer stabil, även om du först får nyheter som känns helt oväntade.

Kräftan

Förmörkelsen äger rum i ditt nionde hus. Detta är det internationella huset som även är förknippat med möjligheten till nya lisvyer, juridik och högre studier. Solen, som står i centrum för förmörkelsen, är din ekonomiska planet. Detta för med sig att ekonomi även kommer hamna i centrum för de nyheter och möjligheter som dyker upp kring den 26/2.  Förmörkelsen är en uppföljning av det som kom upp kring månförmörkelsen den 11/2. Nu tar du tag i de ekonomiska frågor som dök upp då.

Studenter kan göra viktiga förändringar gällande sina studier. En juridisk fråga kan ta en hastig vändning. Gällande resor är det bästa att stanna hemma och resa mot utlandet en senare tid. Neptunus, din reseplanet, är aktiverad och oklarhet kring en resa och/eller på resans väg, kan bli resultatet.

Lejonet

Vad hände dig vid månförmörkelsen den 11/2? Den ägde rum i ditt första hus och aktiverad allt som var du. Nu, med en solfömörkelse (din personliga styrare), kommer du att avsluta den process som inleddes den 11/2. Din image och hur du ser på dig själv får sig en rening och transformation.

Solförmörkelsen den 26/2 äger rum i ditt åttonde hus. Det är huset där hemligheter, gemensam ekonomi, sex, lögner och psykologi bor. Det är starka Fågel Fenix-vibbar. Något avslutas, dör, för att något nytt ska födas. Livet och döden kan vara något som du tänker över särskilt mycket i samband med denna helg. Det åttonde huset är även det hus som förknippas med öde och karma. Om du känner att det du arbetar med inte är i linje med ditt sanna livskall kan den här förmörkelsen hjälpa dig att transformera ditt liv så att du känner balans igen.

Din partner, i kärlek eller affärer, kan behöva se över sin ekonomi. Planer på sparande, investeringar eller ekonomisk strategi behöver en mer realistisk plan.

Jungfrun

Ditt kärleksliv påverkas av förmörkelsen. En relation eller en partner kan uppleva hastiga förändringar som gör att du behöver vara på alerten och redo att agera. Gamla synder eller sorger i en relation kan komma upp till ytan och behöva dryftas igen. Hemligheter gällande en kärleks- eller affärspartner eller någon i din närmaste sociala sfär, kan också ge dig att tänka på. Relationer där båda partner vill ta sig igenom utmaningar och ger varandra tid att växa, klarar utmaningarna. Kärleken stärks ytterligare. Relationer som sedan en tid varit skakiga, kan nå en avslutspunkt. Frågor som kom upp redan den 11/2 återaktiveras och nu är det dags att ta ett beslut.

Vågen

Förmörkelsen äger rum i ditt sjätte hus och påverkar dina dagliga arbetsrutiner och hur du tar hand om din hälsa. En händelse som får dig att på allvar ta hand om dig bättre kan bli resultatet. En ren välsignelse för att du ska må bättre, snart. Dramatiska händelser i ditt arbetsliv, såsom att en arbetstagare säger upp sig, eller att du hastigt måste införa nya system för att kunna hänga med i konkurrensen, är möjliga. Kanske byter du snabbt jobb. Var också redo att ta lite extra hand om dina vänner samt din egen teknik. Dessa områden påverkas av förmörkelsen. Förändringar för en vän kan innebära att du måste rycka ut för att finnas där som stöd.

Skorpionen

Nu kan hemligheter och lögner komma fram gällande chefer eller stora företag. Sanningens ögonblick för dig att välja en annan väg i karriären om du inte tycker om det du hör.

Förmörkelsen påverkar din nöjeszon, barn och kreativa projekt. Viktiga förändringar pågår gällande dessa områden. Som en transitionsrit från en fas till en annan för att förnya sig och kunna utvecklas vidare.

Undvik att spela om pengar eller lockas att investera i något våghalsigt ekonomiskt projekt. Nu är inte tiden för vågade drag med pengar.

Ditt drömliv är troligen hyperaktivt kring denna förmörkelse. Ta inte för allvarligt på drömmar och känslor som dyker upp nu. Det är en intensiv period men den kommer lugna ned sig vid mitten av nästa vecka.

Skytten

Förmörkelsen påverkar ditt fjärde hus. Nyheter kring ditt hem, din familj och dina föräldrar. Nymånen ger en chans att hitta en ny väg framåt. Men först krävs en anpassningsplan för det nya som kommer till dig. Tankar kring flytt eller planer kring familjelivet kan hastigt behöva ses över. Nyheter om en graviditet kan dyka ned hastigt i ditt liv. Det fjärde huset styr över känslomässiga rötter. Nu kan du befria dig från gammalt och gå framåt med kraft och styrka. Vi är faktiskt mer än våra minnen.

Solen styr över Skyttens nionde hus. Ett juridiskt ärende eller en fråga gällande mentorskap eller högre utbildning skakas om i samband med förmörkelsen. Bestämmer du dig hastigt för att anmäla dig till en högre utbildning eller inleda en juridisk process?

Stenbocken

Solen, som förmörkas av denna förmörkelse, styr över ditt åttonde hus. En person eller ekonomiskt institut som du har en relation till (ex som låntagare eller medfinansiär) kan meddela att nya regler gällande framöver. Skatter, skulder och arv hamnar i fokus. Boka en tid på banken för att reda ut begreppen och hitta en väg framåt.

Förmörkelsen aktiverar ditt kommunikationshus. Nyheter om grannar, grannskapet, kortare, resor eller syskon kan komma med visst drama i bagaget. Dubbelkolla bilar, smartphones samt datorer så att allt är säkerhetskopierat och fungerande. Möjligen måste du lämna in något av dem på reparation.

Vattumannen

Ditt kärleksliv testas återigen. Det som du inte tog hand om vid förmörkelsen den 11/2 kommer nu upp till ytan igen. Detsamma gäller en relation till en affärspartner.

Förmörkelsen äger rum i ditt andra, ekonomiska hus. Det kan bli dags att verkligen ta tag i de där ekonomiska förändringar du funderat på ett tag men som du skjutit på. Något i din plan tycks inte ha varit realistiskt och nu kan du se det klart också. Faktum är, du har inget annat val än att ändra på ditt ägande och hur du hanterar inkomster och tillgångar. Det kan kännas svettig kring helgen men de förändringar du gör kommer ge dig en tryggare framtid ekonomiskt.

Fiskarna

Du står i centrum för den här förmörkelsen. Ditt arbete och din hälsa är områden som kommer vara med i den cocktail av händelser som kommer putta dig över kanten till ett nytt du. Förmörkelsen för med sig en ny image för dig. Andra uppfattar att du transformeras i samband med händelserna denna förmörkelse. Ett nytt du träder fram, både i omvärldens och dina egna ögon.

Nu kanske du satsar på ett soloprojekt i jobbet vilket lättar ditt sinne och ditt hjärta. Självständighet är det som driver dig.

  1. Tina skriver:

    Tekniktrassel oxen, jorå någon grävde av en kabel på arbetet så vi hade ingen internet telefon och det gick supertrögt i kassan. Jag jobbar inom livsmedel. Inga ordrar kunde göras ingen kunde ringa 😉 Så….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..