Smygläsning av nya amelia

En ny chefredaktör innebär nya tankar och målbilder. Även om vår chefredaktör Maria Sognefors suttit vid rodret ett tag redan är det först idag som jag och ni kan få se resultatet av de nya tankarna. amelia nr 6 är startskottet för Marias verk.

När det var bloggmingel för några veckor sedan berättade Maria att de höll på och tittade på layoutidéer för min astrosida. Om dessa gick igenom och i sådana fall hur dessa blev är ännu en hemlighet för mig.

Jag lär nyfiket bläddra till min astrosida för att se om den förändrats. Kort till tidningen togs en hel mängd för ett drygt år sedan. Jag röstar alltid för mina ”kavajbilder”. De känns jag. Vi får se vad det blir.

Jaha så nu sitter jag med Remingtons i hela håret. Favoritkavajen är framlagd och jag ska matcha den med denna skjorta som jag kikat på ett bra tag innan den blev min.

Annat jag ska hinna med innan klockan 16 idag:

Tvätta ett berg med tvätt. Har helt hamnat efter sedan den stora förkylningen och ”förmörkelse-historien” fick mig att dra ner tempot en aning.

Skriva utkast till HarperCollins  för den nya astroboken som kommer i december 2017.

Skriva en ”systemrapport” över vinnande tjäna-pengar-på-nätet-strategier. Till min kurs som jag går online. Temat idag handlar om möjligheterna att arbeta som affiliate.

Jag känner mig bättre och har fått en läkartid först efter sportlovet. Det lovar jag ju gott, antar jag? Tack alla ni vänliga läsare som skrivit till mig. Omtankens kraft är så stark och jag blir så glad för att ni tar av er tid och skriver till mig!

Stora kramar

Helena

PS Inlägget innehåller köplänk