ANNONS

Karriärhoroskop mars 2017

/

Behöver du en extra skjuts i karriären? Håll då lite extra koll på följande datum!

Väduren

Fredagen den 3 mars- Gå din egen väg eller klara dig själv? Idag kan du slitas mellan en tanke på ett affärssamarbete eller att bära hela bördan själv och starta eget/fortsätta på din egen linje. Frihetsbehovet är STARKT och ditt tålamod extra kort. Var försiktig så att du inte bränner broar bara för att få igenom din vilja.

Fredagen den 10 mars-fredagen den 21 april- Mars, din styrare befinner sig i Oxens tecken. Nu är du styv i korken och visar framfötterna för att få som du vill när det gäller din ekonomi. Du talar väl i egen sak och kan lyckas med både löneförhöjning eller få goda nyheter om att dina tillgångar, ofta fastigheter, har ökat i värde. Snabba händelser är Mars melodi. Det kan bli tal om att snabbt betala mycket, eller få mycket. Rusta dig med antioxidanter och inre styrka- du lär behöva kraft för att orka med den snabba takten kring dina pengar och inkomster.

Lördagen den 12 mars- En fullmåne i Jungfruns tecken, ditt arbetshus, når du ett avslut på jobbet. Det hela handlar om hur du hanterar dagliga uppgifter. Vilka system fungerar för dig och inte? Nu ser du över hur du kan tillföra mer nytta i ditt arbete. Kanske sitter du med papper upp över öronen och sorterar kvitton och sätter in dokument i pärmar. Rent, prydligt och kontrollerat är känslan du söker nu.

Fredagen den 24 mars- en dag med så mycket information i luften. Och, tyvärr, en känsla av kamp med en chef eller person i en position högre än du. Någon med makt i sina händer. Tacka inte ja till verbalt krig. Lämna hellre diskussionen för att tänka ifred ett tag och låta energierna lugna sig.

Tisdagen den 28 mars- Nymåne i ditt eget tecken! Det är ditt astroligiska nyår. Detta kan möjligen vara 2017 års bästa nystartsdag för dig! Alla dina personliga drömmar och mål som du har, sätt intentionen att nå dem! Massor av planeter i ditt tecken ger den här nymånen en superskjuts. Så, var vill du verkligen vara i din karriär? Och i ditt liv?

Torsdag den 30 mars- Det är en kompromissernas dag. Om du vill komma vidare med det du önskar dig, vill säga. Kanske kan du känna dig fången i någon annans dröm eller jobbplan. Försök se saken från två sidor och finna en gyllene medelväg istället för att protestera.

Oxen

Onsdag den 1 mars- Nätverksdag! Solen och Neptunus lyser upp alla möjligheter att göra något tillsammans med andra som har samma intresseområden som du. Ett magiskt event idag kan öppna dörrar för dig i jobbet. Kontakter i sociala medier, likaså! Twittra ut dina önskningar i karriär och jobb och se vad som händer!

Fredag den 3 mars- Det är dags för dig att gjuta en ny form för hur du lever och arbetar. Tänk i nya banor gällande arbetet och dina dagliga jobbrutiner. Nya lösningar, kanske till och med ny teknik, kan först kännas obehagligt men kan sedan visa sig ge snabba belöningar.

Fredagen den 10 mars- 21 april- Mars i ditt eget tecken ger dig fart och fläkt gällande dina egna önskemål. Mars har inte besökt ditt tecken på två år så passa på att använda dig av hans beslutsamhet, hans kraft och hans mod när du löneförhandlar eller söker jobb eller går in på viktiga jobbmöten. Du kan lyckas med allt du vill när du har Mars vid din sida!

PS Ödmjukhet och lyhördhet för andra är fortfarande ett mycket vackert drag. Glöm inte det…

Fredagen den 24 mars- Är allt du hör precis som det låter? Eller råder en underliggande ton av övertalning eller att något inte kommit upp till ytan? Försöker du, eller någon annan, att använda sig av manipulation eller maktkamp? Om du känner dig pressad idag, be om en liten tanke-paus över helgen för att få tid att sortera tankarna. Låt dig inte manipuleras av någon annans krav idag.

Torsdagen den 30 mars- En möte mellan Jupiter (expansion) och Pluto (makt och stora pengar) skapar spänning mellan ditt arbetshus och ditt internationella hus. En juridisk process eller fråga kring ett utlandsprojekt kan få dig att svettas. Nu kan du behöva en ny överblick för att se situationen i nytt ljus.  Är det dags att kalla in assistans i form av en kollega eller anställa någon i ditt företag?

Tvillingarna

Onsdag 1 mars- Idag har du magisk utstrålning när det gäller din karriär. Dina ord är lika hypnotiserande vackra som när Galadriel viskar vägledande ord till Gandalf. Du kan tala dig in på ett nytt toppjobb eller få ett drömprojekt tack vare hur du för dig och hur du ser ut idag.

Söndag 5 mars- Nu har du energi och hållbar struktur för att lyckas nå dit du vill i karriären. Du framstår som både driftig och som någon som är att lita på. Det är söndag men även måndagen den 6 mars kan du använda för att sätta fart på ett lovande samarbete, kanske med internationella möjligheter.

Måndag 13 mars- 31 mars- Nu ska du satsa på att samarbeta hellre än att försöka klara av att nå dina karriärmål på egen väg. Tillsammans är man starkare är dina ledord under den här perioden. Använd alla dina kontakter och nätverk om du söker arbete eller letar nya vägar i karriären.

Tisdag 28 mars- Det är nymåne i ditt nätverkande hus och det som jag skrev ovan är extra starkt kring denna dag. Nu kan du få goda nyheter om att ett kul event snart kommer gå av stapeln. Alternativt kan du hitta en grupp eller organisation som öppnar dörrarna för dig. Alla former av digital möjligheter går hand i hand med denna nymåne.

Torsdag 30 mars- En ovanlig aspekt skapar spänning mellan dig, ett kreativt projekt och ekonomin kring detta. Vill en investerare eller företrädare ha en orimligt stor del av ditt verk för att företräda dig? Måla inte in dig i ett hörn. Ta det istället varligt och tänk på att andra, bättre möjligheter kan vänta dig. Sätt ned foten och visa var din gräns går gällande ekonomiska villkor för värdet av ditt arbete.

Kräftan

Fredag 3 mars- Vilken fot ska väga tyngst- den som står i ditt hem och familjeliv, eller den som du har i karriären? Kanske måste du bli lite extra innovativ för att få ihop ekvationen hem/familj och jobbframgångar. Men, du kan lyckas, om du bara vågar tänka i nya banor.

Söndag 5 mars- Sätt dig ned med en stor kopp te eller kaffe och papper och penna. Idag har du både kraft och inspiration samt grundade tankar för att skapa en hållbar plan inför framtiden. Kan du bli mer tidseffektiv på något sätt? Ja, säger Saturnus och uppmanar dig att se över hur du kan göra mer på mindre tid. (Tips läsa ”4-hours work week”!)

Fredag 10 mars- 21 april- Mars ger dig massor av händelser i ditt nätverkshus. Och din karriär mår toppen av att mingla, gå på branschevent eller föreläsningar och att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna inom teknik och digitala medier i din bransch. Ett inlägg på Facebook eller Linkedin kan sprida sig och ge dig jobbmöjligheter i snabb takt under denna period. Din digitala profil är viktig för din CV nu. Saknar du en sådan är det dina nätverk som är dina bästa vägar framåt i karriären. Lyft luren och ring vänner och bekanta!

Söndag 12 mars- plus/minus 4 dagar- nu kan fullmånen i ditt tredje hus ge dig snabba nyheter om en kurs eller lokalt projekt som passar dig perfekt.  Om du drömt om en möjlighet de senaste 6 månaderna, kan fullmånen ge dig svaret du väntar på. Kanske läser du i tidningen eller på sociala medier om ett jobb, företagsidé eller möjlighet till samarbete som intresserar dig. Inspirerande litteratur kan också ge dig idéer som känns som direkt sända från ovan.

Fredag 24 mars- Idag kan du känna dig kluven mellan familjen, ett samarbete och din karriär.  Starka känslor eller ”familjedraman” kan leta sig in i ditt arbete. Du behöver sätta klara gränser för vad som är arbete och för vad som är fritid och hem- och familjeliv. Och du kan lyckas om du avhåller dig från att lockas in i en maktkamp. Ta en andningspaus och försök se situationen från ett högre perspektiv inna du öppnar munnen eller tar beslut.

Tisdag 28 mars- Det är nymåne i ditt karriärhus! En utmärkt chans för att ta emot nyheter gällande en möjlighet till ett nytt arbete eller ett spännande åtråvärt projekt i din bransch. Du har fullpackat med planeter i ditt karriärhus just nu. Om du vill avancera på ditt arbete- skicka iväg ansökningar eller spontanmail till chefen. Om du vill byta jobb, satsa på drömjobbet direkt. Nu har du med dig kraft och kontakter för att lyckas ro din jobbdröm i land. Resten av zodiaken avundas dig de här fantastiska karriärmöjligheterna!

2
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00