ANNONS

Karriärhoroskop mars 2017 Del 2/3

/

Behöver du en extra skjuts i karriären? Håll då lite extra koll på följande datum!

Lejonet

Onsdag 1 mars- Solen och Neptunus i en fin konjunktion ger dig i en chans att använda dig av lagen om attraktion idag! Ta dig tid att visualisera dina mål. Med dessa två planeter i Fiskarnas tecken kan dina önskningar bli verklighet snabbare än du tror. SE ditt mål som om du redan hade nått det.

Fredag 3 mars– Jupiter och Uranus står mitt emot varandra, i en opposition. Det är inte ofta så sker. Uranus befinner sig i ditt frispråkiga nionde hus och Jupiter i ditt kommunikativa, tredje hus. Hur ärlig blir du idag? Det finns en risk för att du säger mer än du hade önskat.  Passa din tunga en aning så att du inte förstör för dig själv. Du är trött och vill verkligen betona vikten av det du säger, men din omvärld känner inte till ditt inre tumult och därför kan dina ord tas emot som väl hårda idag.

Söndag 5 mars- Du har struktur och kraft bakom dig idag. Det är visserligen söndag men du kan använda energin även på måndagen den 6 mars. Energiske Mars i ditt entreprenörshus och Saturnus i ditt kreativa femte hus kan ge dig en chans gällande ett kreativt projekt. Det är ditt sätt att visa att din idé är praktiskt görbar som kommer vinna möjligheterna åt dig. Brainstorma på söndagen och maila de som du vill imponera på, antingen på söndagkvällen eller måndagen.

Fredag 10 mars- 21 april- Mars i ditt karriärhus är precis det du väntat på i din karriär. Det är två år sedan Mars besökte denna del av ditt horoskop.  Nu kan tempot på ditt arbete höjas rejält. Chanserna du får att ta ytterligare ett steg upp i karriären finns där för dig om du är beredd att anstränga dig. Din karriärplanet, Venus, kommer nästan samtidigt befinna sig retrograd den 4 mars- 15 april. Det drar ned Mars snabba tempo en aning. Nu kan möjlighetern från förr dyka upp i ditt arbete igen. En arbetsgivare eller företag som du tidigare arbetat för kan ge dig ett fint erbjudande.

Söndag 12 mars- Det är dags för en fullmåne i ditt ekonomiska hus. Ge fullmånen +/- 4 dagar from 12 mars för nyheter som innebär en vändpunkt gällande dina inkomster eller värdet av det du äger.  En löneförhöjning eller ett nytt arbete kan drastiskt påverka din ekonomi till det bättre.

Fredag 24 mars- det surrar i luften av alla som ska säga sitt. Ett T-kors på stjärnhimlen kan bidra till att det är extra lätt att hamna i diskussion med någon på jobbet eller i sociala medier. Försök att ligga lågt tills luften känns lättare att andas.

Tisdag 28 mars- Entreprenörsvibbarna glittrar när nymånen i Väduren aktiverar ditt nionde hus. Nyheter gällande ett publishingprojekt, ett internationellt arbete eller en lång resa kan ge dig en nystart som inom de kommande sex månaderna bär frukt. Många planeter sluter upp kring denna nymåne och ger dig en toppendag för att agera gällande personliga planer och önskemål. Om du drömt om att vägleda och coacha andra, ska du göra din röst hörd i samband med denna nymåne. Många kan vara intresserade av att få ta del av din vägledning.

Torsdag 30 mars- Jupiter och Pluto hamnar i luven på varandra och för din del kan det innebära att du gräver ned dig i detaljer på ett nästan besatt sätt. Försök att lyfta blicken och skapa dig en mer distansierad överblick istället. Om du arbetar med eller förhandlar gällande en STOR jobbidé var då noga med att sätta dig in i vad detta projekt verkligen kräver för att lyckas. Klarar du det eller behöver du ta in extra hjälp? Eller ska du, om projektet ännu bara är på idéstadiet, släppa det för att det verkar kräva för mycket av dig? Tänk, vrid och vänd på perspektiven idag.

Jungfrun

Onsdag 1 mars- Dagens möte mellan Solen och Neptunus i ditt samarbetshus kan ge dig en chans att hitta en affärspartner. Kanske dyker möjligheten upp på ett sätt som känns närmast magiskt.

Fredag 3 mars- Ditt ekonomiska hus kontra ekonomi du delar med en partner eller en bank (lån, skulder, bidrag, arv) hamnar i fokus idag. Du kan ställas inför frågan hur mycket av ditt sparande som du är villig att riskera för att uppfylla en företagsdröm. Samma fråga kom upp i mellandagarna 2016. Sitter du säkert i båten med besparingarna kvar eller tar du en chansning för en stor investering? Tänk efter mycket noga innan du agerar.

Fredag 10 mars- 21 april- Mars i ditt nionde hus kan ge dig en väldigt starkt push mot resebyrån. Du vill ha nya livsperspektiv och lärdomar. En utlandsresa är en möjlighet, en ny utbildning är en annan. Tankarna på att skriva eller inleda en rättsprocess finns också med i bilden kring denna period. Mars är krigarens planet så en juridisk fråga kan bli en het potatis under denna period.

Söndag 12 mars- Med en fullmåne i ditt eget tecken får du chansen att visa världen det du planerat och arbetat med det senaste halvåret. Något starkt personligt och viktigt för dig. Fullmånar markerar ett avslut och i ditt fall kan det vara dags att ta nästa steg i den förnyelseprocess som du startade i samband med din födelsedag för 6 månader sedan.

Fredag 24 mars- Världen tycks ha drabbats av lite argare vibbar än vanligt. Maktkamp hänger som ett mörkt moln i luften. Dina drömmar kämpar mot andras och du kan känna dig pressad att fatta ett beslut. Försök att hålla huvudet så kallt som möjligt om du måste ge ett svar. Annars, reflektera och tänk över helgen.

Tisdag 28 mars- Det är massor av planeter samt en positiv nymåne som aktiverar ditt åttonde hus idag. Det är en utmärkt dag för att lägga upp en plan för skulder, skatter, låneansökningar eller samtala om gemensamma investeringar. Händelser gällande stora pengar kan bli aktuella mycket fort. Ha numret till din bankman redo!

Vågen

Onsdag 1 mars- Du är inspirerad att ta tag i detaljerna kring ett projekt i grupp. Det kan finnas mycket drömmar och fantasi kring projektet så dubbelkolla att det som diskuteras verkligen är genomförbart i praktiken. Så att du inte sveps med och lägger ned massor av arbete och tid i onödan.

Fredag 3 mars– Ditt företag och dina önskemål kontra ett samarbete står i opposition till varandra idag. Din önskan om att få fritt spelrum kan leda till att du bryter dig loss från en affärspartner som inte får dig att utvecklas. Eller, omvänt, kan det vara en affärspartner som överraskar dig med nya planer på att arbeta ensam i fortsättningen.

Fredag 10 mars- 21 april-  Mars kommer ge dig mycket att göra gällande pengar som du delar med andra. Det kan handla om pengar som du och en partner delar för att ni samäger något, såsom en fastighet eller bostad, eller lån-och skuldärenden du har med en bank eller Skatteverket. En uppdelning av tillgångar i samband med en skilsmässa eller arv kan likaså bli något som gör att du ser en större summa komma in, eller, omvänt, som du måste betala.

Torsdag 24 mars- Idag kan du känna dig sliten mellan privatliv och samarbeten i arbetet. Vilket område ska du prioritera? Hur mycket klarar du av på samma gång? Sätt dig ned och tänk ut vad som är viktigast för dig i ditt liv just nu. Vilka projekt på jobbet kan vänta och hur mycket tid kan ditt hem och din familj få?

Tisdag 28 mars- En nymåne i ditt samarbetshus kan ge dig goda nyheter gällande ett kontrakt som kommer blomstra under det kommande halvåret. Massor av planeter stödjer denna nymånes nystartsenergi, bland annat din egen styrare, Venus. Det antyder att det som sker är något som du verkligen önskar och som får dig att må bra.

Skorpionen

Söndag 5 mars- Detta är en utmärkt dag för att organisera upp din ekonomi. Du har kraft och motivation för att lägga upp smarta dagliga tillvägagångssätt för att få jobbet att flyta och göra dig mer effektiv. På måndag morgon den 6 mars är du som en raket på kontoret och får ALLT gjort tack vare din nya jobbstrategi.

Fredag 10 mars- 21 april- Energiske Mars i ditt samarbetshus kan ge dig en möjlighet att inleda ett spännande samarbete med någon i samma bransch som du. Om du redan har en partner kan Mars, känd som krigarens planet, blåsa eld i diskussioner. Se det som en möjlighet att ta tag i frågor som legat och pyrt och sedan släcka dem genom att samarbeta.

Söndag 12 mars- En fullmåne lyser upp ditt nätverkshus. Nu kanske du bestämmer dig för att inleda eller lämna en organisation eller grupp som du tillhört och arbetat med. Tekniska lösningar och sociala medier berörs också. Är det dags att dra dig ur den där Mastermindgruppen eller satsa på en ny app för att göra ditt arbete mer effektivt?

Fredag 24 mars- Det är mycket som pågår i det dolda. Du tycks vilja dra dig tillbaka för att fundera över hur du ska prioritera. Nyheter kring ditt arbete kan bero av icke-officiella förhandlingar eller händelser. Kanske upprörs du över att du känner dig pressad av någon chef eller annan beslutsfattare. Din uppgift är att bestämma dig för vilka områden inom arbetet som är viktigast för dig att fortsätta jobba med. Se det som en rening av dina prioriteringar. När energin sedan blåst förbi vet du med klarhet vad du ska satsa på i karriären och vad du ska lämna bakom dig.

Tisdag 28 mars- En nymåne trycker på nystartsknappen i ditt sjätte hus för arbete. Du får en superkick och känner dig motiverad som tio personer tillsammans! Nu vill du få ordning och reda på ditt arbete, göra om på kontoret, installera nya mjukvara på jobbdatorn, köpa snygga pärmar till arkivet eller anställa en assistent. Din motivation nu är att göra allt ”organiserat och effektivt”.  Du kan få nyheter om att du fått ett nytt jobb. Tjänsten skulle troligen inte innebära en högre position, sådant styrs av det tionde huset, utan jobbet skulle påminna om din tidigare tjänst och uppgifter. Men du lär inte bli desto mindre glad för det!

0
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00