Astro för alla stjärntecken 2- 15 mars

En stark önskan om frihet eller nya steg i livet kan bli påtaglig den 3/3. Ta det varligt så att du inte tar förhastade beslut. Söndagen den 5/3 ger oss utmärkt grogrund för en genomtänkt och stabil nystart. Använd den 6/3 till att agera. Fullmånen den 12/3 påminner oss om behovet av att plocka fram vår mest ansvarsfulla sida. Disciplin är den enda rätta framgångsvägen.

Väduren 21/3- 20/4

Dags att tänka igenom ditt kärleksliv. Är allt som du önskar? I mitten av april klarnar svaren. Du har haft ett fint flöde gällande pengar och ekonomi den senaste månaden. Den 12/3 tar du ett viktigt beslut gällande ditt arbete och dina dagliga rutiner. Bäst just nu: Den 10/3 kommer full fart och nyheter gällande din ekonomi.

Oxen 21/4-21/5

Varning för viss oklarhet gällande dina planer och önskningar. Se det som en utvärderingstid av olika alternativ. Efter den 10/3 kanske du lockas av att hasta in i något nytt. Avhåll dig om det går. Den 12/3 når du en viktig punkt gällande ett projekt som ligger dig varmt om hjärtat. Bäst just nu: Din fantastiska Intuition!

Tvillingarna 22/5-21/6

Du befinner dig i en årlig karriärtopp. Markera dagarna 2-5/3 som fina dagar för jobb och status. Höjdare håller dig om ryggen. Passa på och visa vad du går för. Fullmånen den 12/3 ger dig familjefokus. Frågor kring boende eller familjerelationer når en viktig punkt. Bäst just nu: Dina framgångar i din bransch. Ny jobbtitel?

Kräftan 22/6-23/7

Frågor gällande ditt hem och din familj går in i en fas av utvärdering och tankar. Oklarheter gällande boende eller familjeliv kommer klarna efter mitten av april. Satsa istället på din karriär! Fullmånen den 12/3 markerar slutet på ett projekt gällande pr eller försäljning. Bäst just nu: 2/3 har du mycket god känsla för pengar.

Lejonet 24/7-23/8Du har energi och driv i karriären nu.

Enda smolket i bägaren är att din karriärplanet befinner sig i viloläge. Bästa framgångsreceptet är att tänka bakåt i tiden. En tidigare arbetsgivare eller uppdragspartner kan ge dig ett fint erbjudande. Bäst just nu: En utmärkt tid för ett bankmöte gällande lånevillkor eller avbetalningar.

Jungfrun 24/8-23/9

Din ekonomi tycks just nu extra sammankopplad med en partner eller annan delägare. Lägg en plan för hanterandet av gemensamma lån, arv, skulder och gåvor. Fullmånen den 12/3 ger dig en chans att lägga upp en stabil ny livsplan. Bäst just nu: Kärleken ler mot dig den 2/3 samt 4-5/3. En rolig fest eller inbjudan är också möjlig.

Vågen 24/9-23/10

Efter en period av mycket fokus på hem och familj är det dags för dig att höja blicken mot jobb och socialt liv. Du har särskilt driv gällande jobb 2-12/3. Vid fullmånen den 12/3 kanske du drar dig undan för att lyssna noga till ditt inre eller kroppsliga symptom. Drömlivet kan bli extra starkt. Bäst just nu: Sök jobb den 2/3.

Skorpionen 24/10-22/11

Gör sådant du älskar och satsa på projekt som du känner passionerat för. Barn och fertilitet ger dig extra mycket glädje nu. Ditt kärleksliv påverkar din hälsa. God balans i relationen ger optimal hälsa. Den 12/3 når ett projekt i grupp eller i ett nätverk en transformationspunkt. Bäst just nu: Din årliga livsnjutarperiod är nu!

Skytten 23/11-22/12

Du befinner dig i en period då ditt inre liv ger dig god vägledning. Hemmet och familjen tar det mesta av din tid. Vid fullmånen den 12/3 kommer dock ett avbrott då ett besked gällande karriär eller nytt jobb blir aktuellt. Du har troligen funderat på det sedan tidigt i höstas. Bäst just nu: Bra tid för att träna och bygga muskler.

Stenbocken 23/12-20/1Köp ny bil, dator eller smartphone nu. Kortare kurser eller resor kan stå på ditt schema.

Under perioden 4/3-15/4 kommer du se över dina karriärplaner och sedan ta ett bestämt steg framåt. Den 12/3 ger dig en chans att avsluta en juridisk fråga alternativt ett utlandsrelaterat projekt. Bäst just nu: Livsplanera långsiktigt den 5/3.

Vattumannen 21/1-18/2

Dina inkomster ökar och ger dig glädje. En partner eller investerare är också generös mot dig. En affärsängel eller möjlighet till samarbeta kan erbjuda dig en nystart. Den 12/3 når du en viktig punkt gällande just dessa frågor. Dags för ett bankmöte gällande lån? Bäst just nu: Goda nyheter gällande pengar, lån och bidrag den 2/3.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har ”det” just nu. Du njuter av livets goda, tar hand om dig och unnar dig troligen en vacker accessoar. Din energi är på topp! Kärleken ler också mot dig och din önskan är andras lag. Vid fullmånen den 12/3 är du redo för ett nytt steg i ditt kärleksliv eller i affärer. Tillsammans eller ej? Bäst just nu: Livet på dina villkor!