ANNONS

Karriärhoroskop mars 2017. Del 3/3.

/

Behöver du en extra skjuts i karriären? Håll då lite extra koll på följande datum!

Skytten

10 mars- 21 april- Energiske Mars befinner sig i ditt arbetshus och ger dig massor att göra! Nu gäller det att organisera din tid så att du hinner ta hand om allting som läggs på ditt bord. Du klarar det! Var inte rädd för att delegera, både på jobbet och i hemmet.

Söndag 12 mars- En fullmåne i din karriärzon ger dig chansen att få avsluta ett arbetsprojekt som du kämpat med sedan i början av september. Du kan få en chans att ta ett steg rakt ut i rampljuset i en ny prestigefylld roll som kräver mycket ansvar och disciplin från din sida. Eller så vänder du tvärt och beslutar dig för att avsluta ett arbete som inte längre ger dig så mycket som du önskar.

Fredag 24 mars- Skytten har vanligtvis lätt för att tala innan de tänkt efter. Var väldigt, väldigt försiktig med vad du säger idag. Det är möjligt att du känner att någon trampar på känsliga punkter men det hela kan bli mycket värre om du öppnar munnen och låter grodorna flyga ut som missiler. Din förmåga att hålla igen med dina tankar och istället gå hem och fundera avgör om starten på helgen får dig att känna dig som en vinnare eller förlorare.

Torsdag 30 mars- Precis som den 24/3 är detta en dag då ska vara försiktigt med det du säger och särskilt sådant som du sätter i skrift. Ett inlägg på en blogg eller i ett mail står där svart på vitt och innan du vet ordet av kan någon ha tagit illa vid sig. Om du har delgetts information i förtroende ska du verkligen vara noga med att inte försäga dig på något sätt.

Stenbocken

Söndag 12 mars- En fullmåne i Jungfrun lyser upp ditt nionde hus. En utlandsresa, en stor entreprenörsidé eller tankar på att helt förnya ditt arbete kan kulminera plus/minus 4 dagar. Våga ge dina stora drömmar en chans. Kanske får du en chans att inspirerar andra genom hålla ett föredrag, skriva en artikel eller till och med en bok.

Fredag 17 mars- Du tror det inte förrän du ser det. Det kan låta pessimistiskt men det är en bra inställning idag. Folk som pratar men inte levererar kan göra dig besviken. Var noga med att ”säkra upp” med skriftliga avtal om du är på väg att börja ett nytt jobb eller samarbete. Den partner eller det företag som inte är beredd att visa att det menar allvar hela vägen kan du sålla bort. Var försiktig så att du inte berättar för mycket om en idé du har. Någon kan norpa den framför ögonen på dig om du inte skyddat den!

Fredag 24 mars- Dagens stavas maktkamp. För alla stjärntecken. Alla vill få sin egen vilja uppfyllda. Det säger sig självt att det inte är möjligt. Undvik att gå in i diskussioner om vem som har rätt idag. Eller försöka övertyga någon annan om att du måste få din vilja igenom. Bättre att låta energin få blåsa över och sedan ta nya tag efter helgen.

Vattumannen

Torsdag 2 mars- Praktisera lagen om attraktion gällande dina karriärdrömmar och särskilt dina ekonomiska mål. Magiska Neptunus hjälper dig!

Fredag 3 mars- Oväntade nyheter kan skaka din värld idag. Var också noga med vad du säger och skriver den här dagen. Uranus och Jupiters möte kan få dig att vakna med ett livsperspektiv i sinnet men se dig somna med ett helt annat.

Söndag 12 mars-  Pengar, kommission, och större summor pengar lämnar eller kommer in i ditt liv. Händelsen är resultatet av något du startade i början av september 2016. Fastigheter eller investeringar tycks stå i centrum.

Fredag 24 mars-  Goda idéer och inspiration till att agera kan få dig att vilja skriva under på den streckade linjen direkt. Men sakta i backarna. Ett erbjudande i arbetet eller en ny projektidé behöver mer tid för att utvärderas. Risken är att du annars satsar på något som inte är realistiskt genomförbart i det långa loppet.

Tisdag 28 mars- Det surrar kring dig vid denna nymåne i ditt kommunikativa hus. Ett kontrakt eller spännande pr-projekt kan landa på ditt bord. En kurs på jobbet kan också bli aktuell. Det tredje huset styr ditt grannskap. Jobbmöjligheter eller spännande mailväxling kan gälla ett arbete som finns i din närhet eller fokuserar på just gatorna i dina kvarter. Agera om du ser en jobbannons i din lokaltidning! Sociala medier kan ge dig en skjuts i rätt riktning gällande jobbet.

Torsdag 30 mars- Var försiktigt med att inte dela med dig av privat information om din ekonomi, idéer och tillgångar. Varning för idéstöld eller plagiat. Din magkänsla leder dig rätt, lyssna till den om den viskar till dig idag!

Fiskarna

Torsdag 2 mars- Har du vaknat med en uppenbarelse av vad som måste göras i livet? Nu? Neptunus och Solen ger dig massor av tankar och inspiration. Drömlivet och kontakten med den andra sidan är extra starkt. Lyssna till budskapen men dubbelkolla med verkligheten också!

Fredag 3 mars- Din ekonomi hamnar i fokus när Jupiter (expansion) krockar med Uranus (överraskningar). Skatter, arv, gåvor, kommission och frågor kring bodelning och separation ger dig att tänka på. Du tycks redo att ta dina pengar i en säck och hoppa rakt in i någon helt ny investering såsom ett nytt arbete eller en ny ekonomiskt plan. Försök att sätta ekonomisk trygghet framför frihetsbehov om du inte har alla fakta klara för dig.

Söndag 5 mars- Nu ska du inte vara blyg när du anger löneanspråk! Du kan få precis så mycket som du begär. Det är en söndag så om du skriver jobbansökningar, ange vad du önskar dig i lön och lägg gärna till en tusenlapp eller två. Det kan gå vägen. Om du har en intervju den 6 mars är det samma sak som gäller! Be och du skall få!

Fredag 10 mars- 21 april- Mars kommer ge dig massor av energi i ditt tredje hus. Du blir en fena på att kommunicera och kommer sitta i telefon och mail mer än någonsin. Tempot blir högt men du kan verkligen få fart gällande ett jobbprojekt eller spridandet av information kring något som du anser är viktigt. Söker du arbete ska du använda dig av alla vänner, kontakter och sociala mediekanaler du kan! Fiskarna är av naturen ödmjuka men under den här perioden kan det vara bra att minnas att dubbelkolla att dina ord inte verkar för självsäkra eller aggressiva.

Söndag 12 mars-  Ett partnerskap i affärer når en transformationspunkt. Är det dags att säga hej-då? Eller har allt ditt arbete sedan början av september nu gett frukt och du får glatt annonsera att du och ett annat företag börjar samarbeta? Ge fullmånen +/-4 dagar för att levererar sina nyheter.

Fredag 24 mars- Har världen blivit galen idag? Alla tycks leva i sina egna bubblor av önskningar. Ingen tycks benägen att backa gällande sina krav heller. Ta ett steg tillbaka och gör något trevligt som att se en film eller läsa en bok som en fantastivärld så mycket vackrare än den verkliga. Energin kommer blåsa över- ha tålmod och undvik att ge dig in i diskussioner där det är dina önskningar mot andras. Det är inte lönt ansträningen idag.

Tisdag 28 mars- Med en nymåne i ditt inkomsthus kan goda nyheter komma gällande din ekonomi. Det är din årliga inkomstnystart. Vänner och näverk du tillhör kan vara länken i kedjan som oväntat ger dig ett jobberbjudande. Uranus och massor av andra planeter ansluter till den här nymånen. Uranus älskar internet. Använd dig med fördel av sociala medier för att söka ett nytt arbete. En You Tube-ansökan, ett Twitter eller Facebook-inlägg om att du söker en ny tjänst kan verkligen ge resultat!

Torsdag 30 mars- Skuggornas herre, Pluto, och optimisten Jupiter, hamnar i luven på varandra och nu ska du vara noga med att skydda dina idéer, dina tillgångar och din värdighet. Lita inte på någon som inte visar dig att de verkligen menar allvar med ett samarbete eller ett jobberbjudande. Om du gör dig redo att visa idéer för en potentiell partner, se då först till att ha skyddat rättigheterna till ditt verk först.

0
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00