Till Jessica Frej

Saturnus återkomst

Häromveckan träffade jag bloggkollegan Jessica Frej. Det blev ett roligt möte och så mycket prat om astrologi. Utan att gå in på privata detaljer gällande Jessica så lovade jag henne att tillägna henne ett astrologisk blogginlägg. Och här kommer det!

Det handlar naturligtvis om livsläxornas planet och hans första återkomst i vårt horoskop: Saturnus återkomst.

Händelsen återkommer flera gånger i våra liv. Hela tre gånger för en person som lever upp till 90 år. Saturnus är behovet av tid, restriktioner, utmaningar men också möjligheter om man tar ansvar och visar att man bestämt sig för att lyckas.

Min egen Saturnusåterkomstperiod upplevde jag som väldigt frustrerande. Jag var juristen som ville vara kreativt. Det var som att bända ett järn åt ett helt annat håll än det var gjort för. Det krävde styrka, envishet och tid, tid, tid.

Vårt livs första Saturnus återkomst inträffar mellan åren 27-30. Nästa strax innan 60 resp 90 år. Tricket med Saturnus är att ”göra om och göra rätt”. Om vi trycker undan eller inte lyssnar till livsläxan, kommer samma fråga och kamp upp igen vid nästa Saturnus återkomstperiod, ca 29 år senare. Bättre att ta utmaningen med en gång, eller hur?

HÄR finner ni mer information om Saturnus återkomst. En händelse så stark att sånger uppfunnits om den. Jo, jo.

Kramar

Helena

  1. Aina skriver:

    Intressant. Allt fler par i Sverige separerar i 60-årsåldern. Barnen flyttat ut, man ifrågasätter sitt äktenskap och ser att man har många friska år kvar. Dvs. bildar familj vid 30, reder ut 7- och 15-årskrisen men bryter upp vid 60. 30 år kvar för något nytt….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..