Projekt Inre Styrka.

Den senaste veckan har varit upp och ner då jag var på bättring från en riktigt seg förkylning, trodde jag. För sedan föll jag dit igen. Genomförkyld, feber och ont i halsen. Det är sega tider det här tycker jag.

Jag har inte varit så särskilt hungrig på något för inget smakar någonting. Ställde mig på vågen imorse och ser att jag nu nått närmare -3 kg i viktnedgång till följd av att inte vara ”mitt vanliga matglada jag”.

Generellt fortsätter jag att äta väldigt mycket kokta grönsaker. Det lär börja växa broccoli och blomkål ur öronen på mig snart! Så det är en fortsatt positiv, bestående förändring gällande hälsan och kosten.

Lite sämre har det gått avseende kafffekonsumtionen. Jag har tyvärr unnat mig kaffe vid datorn igen. Jag har känt mig så trött att det har varit det enda som har kickat igång mig. Inget missbruk på något sätt men ändå, jag har inte kunnat stå emot det.

Jag försöker vara snäll mot mig själv och inte banna mig för mycket. Överlag äter jag sundare och det var det övergripande målet.

Utan att sätta nya mål eller planer, för det orkar jag inte just nu, fortsätter jag på samma spår som tidigare. Mindre socker och mer grönt. Och, helst, mindre kaffe.

i nästa vecka hoppas jag att jag kan skriva att jag är så pigg och frisk att jag hoppar över små stugor!

Hur går det för er andra med goda vanor? Fullmånen på söndag, i hälsosamma Jungfrun, är en mycket bra tid för att sätta ned foten om det gått sådär. Eller att nå ett hälsomål man satte i samband med den 1 september 2016.

Minns du vad du satte fart på då?

Fortsatt glad torsdag!

Kramar

Helena