ANNONS

Cowgirl

/

Idag ska jag till frisören. Älskar att sitta och läsa ikapp i modemagasin och bara slappna av.

Apropå modemagasin- vi måste tala om cowboyboots! Det är helt rätt nu! Som tur var har jag hela garderoben full. Men de här och de här , båda från Ganni, har fått en lite tillpiffad känsla, och går åt som smör i solsken!

Själv får jag plocka fram mina godbitar i garderoben och slita lite extra på bootcutjeansen.

Nedan en bild från Lida Countryfestival för ett antal år sedan. Obligatorisk fjäderörhänge ( present från USA/Coachella festival), rutig skjorta från Lee (liknande HÄR). Väskan har maken gjort åt mig av gamla amerikanska nummerskyltar.

Howdy och fortsatt glad lördag!

Kram

Helena

IMG_2843 (3)

PS Inlägget innehåller köplänkar.

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00