ANNONS

Astrologi och Tarot

/

Temperance Tarot Card

Jag plockar fram min tarotlek lite då och då. Jag brukar ibland dra ”tre kort för dagen”. Det brukar stämma rätt bra, faktiskt.

Det fanns en period då jag höll på mycket mer med andliga ämnen såsom healing, tarot och andekontakt. Under min sökande period strax innan jag fyllde 30 år. Det finns många roliga berättelser från den tiden.

Några vänner som läst min bok har önskat sig mer av de andliga ämnena i en bok. Berättelser om andar, spöken, brott och psychics och healers. Jag känner mig lite tudelad. Jag tror, men min fyrkantiga, juristsida, tycker att det är så diffust. Tiden är alltid så oklar. Delvis därför började jag ju att rikta in mig mer och mer på astrologi för där finns en kalender att luta sig mot. Datum som står ut och som till och med varenda människa med en almanacka kan se att ”ja, nu är det fullmåne eller nymåne”. Det är ju ganska lustigt att det står med i almanackor egentligen. Hur många använder det egentligen?

Idag på morgonen drog jag tre kort från min tarotlek, (jag använder denna tarotlek). Den stora Arkanan motsvarar de tolv stjärntecknen. Kortet för Skytten, TEMPERANCE,  (jag är Solskytt) kom upp och jag kom på att kombinationen astrologi och tarot inte är något som jag tagit upp alls.

På den här sidan finns videos, på engelska, med mer information om stjärntecknen och tarotkorten. Först är Skyttens kort och lite längre ner kommer alla stjärntecken.

Jag hoppas att ni tycker om det! Och berätta gärna vad ni tycker om det andliga/övernaturliga genom att kommentera här nedan.

Kramar och glad dag!

Helena

Och, PS, enligt tarotkorten ska jag tydligen skriva som en tok idag för att sedan, till kvällen,  kanske få ett meddelande från någon jag känt i barndomen.

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00