ANNONS

Sommarhoroskop och kärlek

/

Jag skriver på sommarhoroskopet till tidningen. (Ni ska få det samtidigt som tidningen kommer ut också.) Tema i år är kärlek, njutning, umgänge med nära och vänner samt resor. Noll om karriär.

Apropå mitt löfte om kommande kärleksastro så har jag valt att lägga det till maj. Venus, kärlekens planet, befinner sig retro till och med den 15 april och det kommer bli så mycket lättre, klarare och roligare efter den 15 april. Förbered er alltså på kärlekstema här på bloggen i slutet av april.

Nu ska jag återgå till sommar och soliga flirtar. :-)

Ha en fortsatt härlig onsdag!

Kramar

Helena

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00