ANNONS

Astro för alla stjärntecken 16-29 mars 2017

/

Ligg lågt den 17/3. Energin kan vara låg och risken för självkritik hög.  Den 20/3 startar våren och det astrologiska nyåret är här! Vi kan kläcka överraskande bra idéer den 26/3. Nymånen den 28/3 ger oss en utmärkt chans att agera gällande en företagsidé. Eller ger oss en motivationskick som heter duga! Den 29/3 är en perfekt dag för att skriva avtal eller köpekontrakt.

Väduren 21/3- 20/4

Det kan kännas som om kärlekslivet stannat av. Kärleken får sig en översyn under den kommande månaden. Nymånen den 28/3 ger dig maximal energi och charmig utstrålning. Du har flöde i ekonomin. Satsa på att köpa nya kläder efter den 20/3. Bäst just nu: Nu är din tid för att ställa till rätta det i livet som inte passar dig längre.

Oxen 21/4-21/5

Det är möjligt att du känner att du saknar riktning i livet just nu. Det blir lite av en paradox. Du har alla möjligheter att agera men vet inte vilken väg du ska välja. Om cirka en månad klarnar det- håll ut! Ägna tid åt ditt inre liv, dina känslor och återhämtning vid nymånen den 28/3. Bäst just nu: Oväntat karriärflöde 26-27/3.

Tvillingarna 22/5-21/6

Nu är en god tid för att anstränga dig lite extra i ditt kärleksliv.  En partner kan känna sig stressad och behöver stöd. Nymånen den 28/3 är en mycket bra tid för att rivstarta ett nytt samarbetsprojekt eller lära dig mer om smart teknik. Bäst just nu: Din karriär är på topp. Den 27-28/3 är bra dagar gällande dina inkomster.

Kräftan 22/6-23/7

Massor av planeter ger dig flöde och händelser i jobbet nu. Släpp tankar på hemmet för en stund och tanka energi genom rätt kost och motion.  Nymånen den 28/3 kan ge dig en drömchans i jobbet. Kärlek och socialt liv känns gladare efter den 20/3. Bäst just nu: Chefer uppmärksammar dig och du kan få en löneförhöjning efter den 20/3.

Lejonet 24/7-23/8

Nymånen den 28/3 ger en kickstart för projekt gällande publishing, juridik eller studier. Du har massor av kraft och motivation i jobbet men osäkerhet kring framtiden hänger över dig. Du ser över dina möjligheter. Var beredd på oväntade vändningar. Bäst just nu: Inkomster ökar snabbt, kanske som följd av en modig investering.

Jungfrun 24/8-23/9

Din partners ekonomi eller ekonomiska ärenden som du delar med någon annan såsom en bank eller investerare ger dig fullt upp. Vid nymånen den 28/3 är det en utmärkt tid för att fundera över kommande skatteplanering, arv och gåvor. Den 15/4 har du planen klar för dig. Bäst just nu: Glada kärlekshändelser och kul socialt liv.

Vågen 24/9-23/10

Nymånen den 28/3 ger dig en nystartschans gällande ditt kärleksliv men även ditt sociala liv får massor av nya, kul möjligheter.  Singlar kan finna kärleken efter den 20/3 och stadgade njuter av att göra roliga saker tillsammans. Bäst just nu: Alla uppskattande blickar som får dig att känna dig så speciell. Du är hög på livet!

Skorpionen 24/10-22/11

Vid nymånen den 28/3 kan du få ett nytt arbete eller förändrade arbetsrutiner som gör att det känns som ditt jobb har förnyats. Du är supereffektiv.  Organisera och rensa bland kvitton och papper. Ditt kärleksliv och din hälsa går hand i hand. Ta hand om kärleken och hälsan mår bra. Bäst just nu: Nya jobbchanser efter den 20/3!

Skytten 23/11-22/12

Din hälsa kommer bli mycket bättre nu. Träning är som lyckopiller för dig. Din ekonomi förbättras drastiskt efter den 20/3. Nymånen den 28/3 för in mer glädje, fritid och nöjen i ditt liv. Flirtiga blickar kan ge dig fjärilar i magen. Hoppa om du vågar. Bäst just nu: Njut av livet! Boka en resa eller satsa på ett kreativt projekt.

Stenbocken 23/12-20/1

Stäng dina dörrar och ta hand om ditt inre, ditt familjeliv och minnen från förr. Alla former av återhämtning gynnas och får särskild kraft vid nymånen den 28/3. Nymånen kan också ge dig nyheter gällande din bostad eller renovering. Flytta? Bäst just nu: Din ekonomi glittrar efter den 20/3. Positiva överraskningar väntar.

Vattumannen 21/1-18/2

Vid nymånen den 28/3 väntar nyheter om en kurs, kortare resor eller syskon. Mail, sms och snigelpost kommer hålla dig fullt sysselsatt. En god konversation och intellektuella personer attraherar dig mycket. Föreläsningar och bibliotek är bra date-miljöer får både stadgade och singlar. Bäst just nu: Planera för renovering i hemmet.

Fiskarna 19/2-20/3

Fina jobbmöjligheter kan komma till dig innan den 20/3. Din ekonomi förbättras märkbart efter den 20/3. Nymånen den 28/3 ger dig nyheter om jobbsamarbeten eller värdet på dina tillgångar och inkomster. Kontrollera alla detaljer extra noga om du ska teckna ett kontrakt. Bäst just nu: Din ekonomiska intuition vägleder dig väl.

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00