Nätbusiness för självhjälpsindustrin

Jobba via nätet. Vilka är era frågor gällande att jobba online?

Jag vet att många av er är intresserade av att jobba via nätet. Jag har satt inentionen att arbeta ännu mer med det området och i ett första steg tänkte jag be er att kommentera vilka frågor ni är mest intresserade av att veta mer om.

Är det Kindle-böckernas magiska värld, affiliatemöjligheter, autoresponders och maillistor eller, vad?

Jag ser med spänning fram emot era frågor!

Kramar och fortsatt glad fredag!

Helena

  1. Emmy skriver:

    Men så bra! Jag har en nystartad blogg som jag på sikt vill ska ge mig en inkomst, så jag vill gärna ha tips på hur? Jag har även planer på att göra online-kurser och e-böcker. Så det vore intressant att få veta mer om det.
    Tack för en bra blogg!

  2. Jag har ingen blogg eller hemsida men är intresserad av online business utan att behöva betala en massa pengar för att ha ett lager av produkter. Jag vill hålla på med hälsa (träning) gör det redan nu, men inte online. Är utbildad gruppinstruktör me det finns ju hur mycket videor som helst att titta på online så det vill ingen köpa.
    Har du något tips åt mig?
    Trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..