ANNONS

Det astrologiska nyåret är snart här!

/

På måndagen den 20 mars flyttar Solen in i Vädurens tecken. Det är det astrologiska nyåret och även Vårdagjämningen. Äntligen!

Jag ser alltid fram emot det här datumet för då känns det som att världen nystartar och att det rör på sig. Jag har sett lappar på stan och information om att just den 20 mars inleds olika typer av reparationer och åtgärder i stan. Mail om att företag kan boka möten först från och med den 20 mars får mig också att tänka ”så kul och så lustigt”.

Jag har två roliga möten den 20 mars. Båda är bokrelaterade och vem vet vad som kan hända. En av händelserna är att jag ska vara med och fira releasen av boken ”Brev till min dotter”. Kända mödrar skriver brev till sina döttrar. En redan hypad bok och ett tema som så många kan relatera till. Det ser jag verkligen fram emot!

Brev till min dotter

För övrigt så befinner sig Venus retro. Jupiter likaså. Det ger mig lust att dra en aning i handbromsen men att ända hålla mig framme och bygga kontakter och nätverk just nu. Om, eller när, jag skulle stå inför att fatta ett beslut om något av större vikt får jag noga överlägga med stjärnonrna och huvudet.

Jag återkommer om vad som sker.

Glad helg!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00