Skoinspo!

Steve Madden och andra skönheter!

Jaha, så var det vinter i luften igen. Det ska ju bara vara en dag tydligen. Låter hoppfullt.

I helgen har jag promenerat och fönstershoppat till max. En underbar ledig helg. Avslutade söndagen med en god gärning också. Jag hittade ett kreditkort på marken. Eftersom kortet hade namn på ägare så var det en smal sak för mig att googla och ringa upp den ledsna. 5 minuter senare fick en lättad person tillbaka sitt kort utan att behöva gå igenom allt trassel med spärr av kort och vänta på nytt.

Idag laddar jag för ett spännande möte och spanar på vackra sommarskor. Idag är det Vårdagjämning och nu SKA det bli varmt, sol och ljus! Jag står inte ut en sekund till…

Jag önskar er alla en härlig måndag!
Kramar
Helena

PS Inlägget innehåller köplänkar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..