ANNONS

Fredagspyssel

/

Det är så mycket som snurrar i huvudet just nu. Bokmanus som jag skriver på som en tok. Bara det gör att jag känner mig som en utomjording när jag vistas utanför skrivtid.

Karriärtankar. Jag befinner mig i en förändringsfas och följer flödet. Det är bara det att just nu befinner sig min karriärplanet, Venus, retrograd. Det är bara rätt snurrigt, kan man säga.

Jag får så fina kommentarer från er som läst, och läst om(!), Happytown. Ni frågar var eller när den går att köpa. Jag önskar att jag kunde svara men den bollen ligger hos mitt förlag. Jag älskade att skriva Happytown så jag kan i alla fall lova att jag inte kommer låta den hamna i glömskans land. Den kommer publiceras igen men tiden är oklar. Så.

Jag brainstormar med mig själv efter att ha haft ett spännande möte med en PR-stjärna. De kommentarer och tankar jag fick var värda mycket. Vad är roligast att göra? Vad vill jag allra helst arbeta med? Jag har arbetat upp några olika strängar att arbeta med så det finns lite att överväga.

Klassiska frågor som de flesta ställer sig då och då. Jag gissar att jag vet svaret kring den 27 augusti ;-)

Ha en fortsatt härlig fredag!

Kramar

Helena

0
7

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00