Horoskop vecka 13, 2017

Årshoroskop 2017

Karriärhoroskop för alla stjärntecken MARS 2017, del 1,(Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan) del 2,(Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen) del 3 (Skytten, Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna)

2-veckorsastro för alla stjärntecken för perioden 16-29 mars

2-veckorsastro för alla stjärntecken den 30 mars- 12 april publiceras här på torsdagen den 30 mars.

Nymåne i Vädurens tecken

Nymånar är härliga tider. Det är nystartsvibbar i luften och möjligheternas tid!

På tisdagen den 28 mars äger nymånen i Vädurens tecken rum. På den 8:e graden. Mars är Vädurens styrare och det gör att Mars aspekter i samband med denna nymåne ger oss riktningen för vibbarna i luften. Och de är toppen!

En nymånen i Väduren ger oss en utmärkt chans att tänka nytt eller rentav starta något nytt avseende ett för oss personligen viktigt projekt. Detta är de egna företagarnas tecken. Detta är även krigarens tecken. Han som drar ut i fält inställd på seger och som inte ger sig förrän han lyckats. Oerhört envist och starkt. Risken med Väduren är alltid att man kan gå på en aning för hårt med sina önskemål. Dubbekolla därför alltid med Ödmjukheten att den finns med på ett hörn också!

Mars befinner sig i en lyckosam sextil till artistiska Neptunus. Detta ger  oss en drömsk, kreativ, skapande, kärleksfull nyans till nymånens starka krafter. Dessa tu möts redan på måndagen den 27 mars. Vem vet, kanske möter vi vår musa redan på måndagen? Eller får kärleksförklaringar med ett riktigt pang-bom?

Om du känner att det är nu eller aldrig gällande ett nytt arbete, en vision du har inför framtiden eller att starta företag- då ska du satsa på den här nymånen! Vi kommer vara lika motiverade som Vädurskrigaren, megaentreprenören och bästsäljaren denna nymåne. Det är sannerligen en väldigt positiv nymåne!

Vilket livsområde berörs för din del?Trogna läsare vet också att nymånen ger en nystartschans inom ett särskilt livsområde för de olika stjärntecknen.

Kika in här på tisdagen för att läsa mer om det är i kärlek, arbete eller personlig utveckling som du kan få nyheter eller själv sätta fart på en ny resa.

Jag ser verkligen fram emot denna nymånechans! För det är så man ska se en nymåne, som en helt ny spännande chans till nya äventyr och möjligheter!

5-stjärnig kontraktsdag!

Som om inte nymånens glada energier vore tillräckligt så väntar oss på onsdagen den 29 mars ett toppenmöte på stjärnhimlen. Merkurius i motiverade Väduren möter Gudfadern till ordning och reda och långsiktiga möjligheter, Saturnus. Wow! Detta, kära vänner, stavas

-TOPPENLÄGE FÖR ATT TECKNA KONTRAKT

-LANSERA EN NY PRODUKT

Anledningen är att det finns otroligt fina möjligheter till långsiktig vinst eller inkomster. Det du sätter fart på hamnar under en form av mycket positiv ekonomisk förtrollning som lovar dig utdelning.

Vilka dagar detta är! Det kommer hända mycket för oss alla. Även om man inte förväntar sig nyheter så tror jag att det kan säga ”hoppsan” och så händer något väldigt kul. Snabbt och inspirerande är ledorden!

Ta det varligt med dina pengar

Så kommer vi till torsdagen den 30 mars. Jupiter, nu på grad 19 i Vågens tecken och retrograd, möter Pluto i Stenbocken i en kvadratur. Nu blir tonerna lite bistrare.

Pengar, investeringar, lån och ägodelar- ta det varligt med hur du handskas med dessa idag. Det är inte en dag för att slarva runt. Vaka istället över det du äger som en hök. Om du måste agera i en ekonomisk fråga gör det gärna i samråd med en vägledare eller rådgivare såsom en bankman eller jurist. Det kanske kostar dig både tid och pengar men det kan vara väl investerat för lugn nattsömn framöver.

På torsdagen den 30 mars publiceras också 2-veckorsastrot för alla stjärntecken här på bloggen. Kika in här då!

Merkurius in i Oxens tecken

Snack gällande pengar, inkomster, fastigheter, bostad och förvaltandet av personlig talang och förmågor men även personliga livsvärderingar blir extra heta när kommunikative Merkurius på fredagen den 31 mars flyttar in i Oxens tecken. Oxen styr över alla dessa områden och Merkurius kommer vilja att vi talar om dem. Bered er på nyheter och fart!

Merkurius snart retrograd

Nu är det också på sin plats att notera att vi närmar oss nästa retrogradperiod för Merkurius. Den varar mellan den 10 april-3 maj. Försök att se måndagen den 3 april som stoppdag gällande att köpa dyr och ny elektronik eller ingå nya avtal eller kontrakt. Saturnus kommer också bege sig retrograd snart. Bättre att ligga lågt än att agera.

Mer om dessa två planethändelser i nästa veckohoroskop.

Jag önskar er alla en härlig nymånevecka med roliga nystartshändelser!

Skriv gärna och berätta vad som sker.

Kramar

Helena

PS Tycker du om mina horoskop kanske du även tycker om min bok ”Låt stjärnorna leda dig till framgång”. En manual med datum och tider för de kommande åren för att du på bästa sätt ska kunna använda planeternas rörelse över himlavalvet till fördel för dig! Skriven för att passa såväl astrologifantasten som nybörjaren.

Nu även på danska och finska!

PS 2.

Min fantastytrilogi, Fortunatas Profetia, som fått fina reaktioner från såväl barn, vuxna och fantasyexperter, finns även den ute. En magisk berättelse som utspelar sig i Gamla Stan i Stockholm. Den perfekta gåvan till fantasyfrälsta! Eller som en saga för vuxna. Många vuxna hör av sig och säger att de läser och älskar. Så roligt!