ANNONS

Måndagmorgon och tankevändare

/

Godmorgon kära läsare!

Hur har helgen varit?

Jag har njutit av långa promenader, skrivande och bara tid att fundera och låta bokmanus mogna.

Tack vare en kombination av slöhet, ointresse och slarv har vi inget kabelkort till TV:n i stan. Det ger mig hela 4 kanaler att välja mellan. Den ena av dem är Fox. De kör ofta repriser. Det vet jag nu. Efter att ha sett ”Vicky, Christina, Barcelona” nästan två gånger. En helt underbar film!

Jag har precis skrivit morgondagens blogginlägg för den fina nymånen i Väduren imorgon. Jag kan faktiskt inte vänta på denna kickstart!

Jag gjorde en mental rening igår. Det slog mig att jag inombords klagar över saker. Jag funderade över varför. Så kom jag på att i de perioder då jag har mest flöde ber jag bara om mer av det goda i relationer, pengar, jobb, hälsa etc. Nu tyckte jag att den inre klagande rösten blev lite för hög. Sanningen blev glasklar när jag insåg att jag inte längre ber om mer utan snarare om att få behålla det jag har. Det signalerar direkt att jag håller på att förlora flöde.

Så, ut med det agerandet och in med beställningsdisken-tanken istället.

Jag brukar se det som att jag går fram till en härlig, lyxig servicedisk. (Man kan föreställa sig en fin hotelldisk eller den på det bästa varuhuset i världen- de som är kända för excellent service som alltid uppfylls.) Hur som helst, vid denna lyxiga servicecentral ber jag om det jag vill ha och det är alltid MER av det jag redan har.

Dagligen, morgon och kväll, tackar jag för allt det goda jag redan har.

Jag känner redan hur energin ändrats och tänkte på min morgonpromenad idag att ”det tar några dagar och så kommer bevisen på att jag omprogrammerat beställningen”.

Till skeptiker som läser säger jag att det är så väl värt att testa den här tankeleken. Den höjer humöret avsevärt. Bara det värt en guldstjärna så här en måndagförmiddag!

Ha en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

1
25

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00