ANNONS

Projekt Inre Styrka. Universum levererar inom 24 timmar!

/

Måndagens inlägg om insikten om att fortsätta be om mer i livet, och det jag gjorde för att ändra på flödet, levererade snabbare än jag kunnat tro!

Här kommer min 3-stegsmetod som gav resultat inom ett dygn!

På söndagkvällen när jag plockade undan disken stannade jag upp mitt i bestyren. Anledning var att jag plötsligt kände mig riktigt arg. Varför har jag slutat be om mer? Varför hade jag i samtal med andra märkt att tendensen att sänka sig ännu mer när man inte är nöjd, är vanligare istället för att be om mer?

Är det rädsla för att förlora det man redan har eller för att inte lyckas uppfylla sina nya mål när man slutar be om mer? Eller är det ren ovana? Att man helt enkelt glömmer bort att fortsätta tro och be om att få ta ännu ett steg uppåt?

Jag tror på det sista.

När jag lugnat ned mig och konstaterat att ”här finns det energiförändringar att göra som kan leda till genombrott”, gjorde jag följande:

Jag övervägde det jag önskar mig mer av kontra det jag gör för att få det. Jag konstaterade att, ja, det är mer än rimligt att vilja ha mer. Jag arbetar hårt och leverar. Det är goda argument vid en löneförhandling med en arbetsgivare och så även med universums energier! Man måste känna att man verkligen är värd det man önskar.

Steg 1. Sen gjorde jag reningen enligt The Release Technique. Det är en fantastiskt bra reningsmetod (jag skrev även om den i Happytown) som levererar varenda gång. Jag köpte boken och CD:n för många år sedan. Tricket är bara att komma ihåg att göra denna superenkla reningsövning. Något jag uppenbarligen glömt…

Jag kände omedelbart att energin blev en helt annan efter reningen som tog cirka 5 minuter. Istället för frustration blev det glädje, kreativitet, fjärilar i magen och positiv förväntan. Och det var då jag kände att vändningen kommit. Nu skulle det snart komma bevis på att framgång med de projekt jag tänkte på, var på väg.

Men jag var inte riktigt klar än.

Steg 2 var att deklarera uppåt att nu räcker det! Jag vill ha mer och jag har goda skäl för att få igenom min önskan. Se det här som en förhandling med ditt högre jag, din spirituella arbetsgivare, hustomtar, änglar eller Gud. Vad som än passar för dig och din känsla för vem som bestämmer eller kanske stoppar dig.

Steg 3. Affirmera denna enkla mening. ”Framgång kommer lätt och snabbt”.

Det tog mindre än 24 timmar och sedan hände följande:

-En stor summa pengar kom helt oväntat in på mitt konto.

-Ett stort företag ringde och ställde frågor kring ett eventuellt samarbete

Och det bästa av allt, mitt humör har helt svängt från ”nej, det går inte” till ”Allt är möjligt. Nu händer det!”

Mycket tydliga tecken på att flödets riktning ändrats.

Nu befinner vi oss i magiska nystartstider. Använd den här onsdagen, som för övrigt har fantastiska aspekter för att starta ett nytt projekt eller skriva papper, till att mentalt kickstarta våren och möjligheterna. Allt ÄR möjligt!

Jag önskar er en härlig dag!

Kramar

Helena

4
26

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00