ANNONS

Astro för alla stjärntecken 30 mars- 12 april

/

Undvik att teckna viktiga avtal eller satsa på nya affärsidéer efter den 3/4. Lägg istället fokus på att finslipa redan inledda projekt. Fredagen den 7/4 blomstrar partnerskap och samarbeten. Oväntade nyheter kan dyka upp gällande relationer den 11/4. Venus, kärlekens och skönhetens planet, råder dig att avvakta med beslut gällande både ditt utseende och dina relationer.

Väduren 21/3- 20/4

Du har kraft och energi och ser ut att få som du vill i livet. Vid fullmånen den 11/4 avslutar du en fråga gällande en nära relation eller ett partnerskap i affärer. Dina tankar kan ha grott sedan 6 månader tillbaka. Efter den 6/4 får du mer tid för hemmet och familjen. Bäst just nu: Ta en vilopaus i karriären och njut av livet.

Oxen 21/4-21/5

Vid fullmånen den 11/4 når du en avgörande punkt gällande en anställning eller sättet du tar hand om din hälsa. Viss osäkerhet gällande livsriktning hänger i luften. Det klarnar efter en 15/4. Din familj ger dig gott stöd och mycket glädje i livet nu. Undvik viktiga ekonomiska beslut. Bäst just nu: Vattna dina spirituella intressen!

Tvillingarna 22/5-21/6

Odla ditt bästa tålamod gällande kärlekslivet. Det tycks som om någon tryckt på paus-läge. Frågetecknen kommer klarna inom bara några veckor. Fullmånen den 11/4 kan föra med sig nyheter gällande fertilitet eller ett kreativt projekt som ligger dig varmt om hjärtat. Bäst just nu: Nätverka, prioritera dina vänner och knyt kontakter!

Kräftan 22/6-23/7

Du är snabb och effektiv gällande arbete och pengar. Resultatet visar sig snabbt men hur mycket kraft har du för att hålla detta höga tempo? Se till att planera in vila och egentid för att inte bränna ljuset i bägge ändar. Den 11/4 tar du ett viktigt beslut gällande ditt hem- och familjeliv. Bäst just nu: Dina ekonomiska segrar.

Lejonet 24/7-23/8

Tankarna kring din karriär kommer att klarna märkbart efter den 15/4. Fortsätt att leta lösningar och du har snart en ny plan klar för dig. Fullmånen den 11/4 kan föra med sig ett beslut gällande en blogg eller skrivprojekt eller ge dig nyheter avseende en kurs eller kortare utbildning. Bäst just nu: Alla möjligheter att resa.

Jungfrun 24/8-23/9

Det är en känsla av framåt och bakåt gällande din ekonomi just nu. Håll ut! Klarhet och bättre vägar framåt väntar efter en 15/4. En partner i kärlek eller affärer ser ut att vara givmild mot dig. Det underlättar för dig. Den 11/4 tar du ett viktigt ekonomiskt beslut. Bäst just nu: Att ränteförhandla eller skatteplanera gynnas nu.

Vågen 24/9-23/10

Det är full fart både i ditt sociala liv och i ditt kärleksliv. Du är populär och många vill bjuda in dig till trevliga middagar och event. I karriären söker du en ny livsstil som passar dig. Fullmånen den 11/4 ger dig en chans att ta ett viktigt beslut gällande hur du vill leva framöver. Bäst just nu: Din sexiga utstrålning!

Skorpionen 24/10-22/11

Du befinner dig fortsatt i en bra period för att söka arbete eller för att ta extra hand om din hälsa. Jobbsökare kan få positiva besked nu. Vid fullmånen den 11/4 vänder du dig inåt för att läka, reflektera och återhämta dig. Bäst just nu: Kärleken frodas på jobbet eller där man tar hand om sin hälsa, såsom ett gym eller spa.

Skytten 23/11-22/12

Vila och nöjen är vägen till klarhet och framgång nu. När du släpper tankarna på måsten och krav infinner sig en objektiv klarsyn som resultat. Den 11/4 kan ditt engagemang i ett nätverk påverkas. Kanske är det dags att ta saker och ting till en ny nivå. Bäst just nu: Passion och flirt med utlänningar eller i utlandet väntar dig!

Stenbocken 23/12-20/1

Det väntar dig händelser och förändringar på många plan i livet. Spänningar som sitter i nacken botas bäst med egentid och massage. Du tar ett stort steg i karriären den 11/4. Beslutet är resultatet av något du funderat över det senaste halvåret.  Bäst just nu: Du är superpopulär bland dina vänner och kontakter den 1-12/4.

Vattumannen 21/1-18/2

Känslomässig balans är din absoluta största prioritet nu. Om du vill ut och resa- avvakta tills efter den 15/4. Då får du en mer bekväm reseupplevelse. Den 11/4 når du en viktig punkt gällande planer på en resa eller högre studier. Bäst just nu: Ditt kärleksliv strålar 12-14/4. Intellekt och förmåga att uttrycka sig tänder dig!

Fiskarna 19/2-20/3

Du utstrålar skönhet och må-bra-känsla. Andra imponeras av hur du uttrycker och för dig. Kärleksmöjligheter från dåtiden kan dyka upp för att få en andra chans. Du bestämmer! Frågor kring arv eller gemensam egendom kan bli aktuella den 11/4. Var väldigt tydlig när du kommunicerar om din ekonomi. Bäst just nu: Uppdatera din garderob.

0
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00