”How bad do you want change?”

The Release Technique

Jag minns så väl frågan ”How bad do you want change?” från filmen The Secret.

Den frågan poppade upp i mitt huvud häromdagen när jag skrev om The Release Technique. Metoden, som är mycket lik Sedona Method, handlar om att notera energier man har i sig, såsom rädslor, ilska eller liknande, och lära sig att släppa dem vidare. Man släpper då blockeringar som hindrar en i livet. Enkelt sammanfattat.

Jag använder TRT och har gjort en egenutvecklad version där jag lägger handen på min mage och noterar känslan samt färgen jag får av exempelvis en fråga kring en relation eller ett arbete. Sedan låtsas jag mentalt att jag kan använda en dammsugare för att bli av med energin. När det är gjort är känslan av lättnad märkbar. Det är inte alltid det fungerar på första försöket utan det kan krävas att man gör om övningen direkt. Allt som allt brukar det inte ta mer än några minuter.

Om du önskar dig förändring i ditt liv ta dig då tiden att läsa, surfa och googla för att hitta den information du behöver. Man är skyldig sig själv den ansträngningen om man verkligen önskar sig en förändring i livet. Jag söker konstant på nätet efter spännande information och visst hittar man inte alltid rätt, men rätt som det är dyker man på guldkorn. The Release Technique är för mig ett sådant guldkorn.

Länken till boken om The Release Technique på Amazon innehåller massor av läsares kommentarer och tankar. Om du känner dig dragen till den här metoden kika då in där.

Om det är någon som tror att jag tjänar några pengar på att ni köper boken, så stämmer inte det. Jag måste enligt kontrakt med Amelia alltid skriva ut om det är köplänkar/adlinks eller affärssamarbeten. Så är inte fallet gällande TRT. Det är endast en bokrekommendation från mig till er i hopp om att den kanske kan hjälpa er precis som den hjälper mig.

Fortsatt glad fredag!

Kramar

Helena

 1. Hej Eva!
  Det låter absolut som du tänker rätt. Framförallt, tänkt som DU vill ha det. Och rikta sedan din önskan mot universum genom affirmationer och visualisering.
  Lycka till, må du få allt du önskar dig!
  Kram
  Helena

 2. eva skriver:

  Ballt, jag tänker även låna din affirmation framgång kommer fort o lätt, men gör om den till
  ”kärlek kommer snabbt o lätt”
  för man vill ju också plussa på saker i livet, speciellt om man dammsugit ut en massa som man tröttnat på.
  Tänker jag rätt nu?
  Tack från eva

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..