Helg!

Allt som jag vill göra i helgen

Jag höll på att trilla baklänges när jag hittade Fiberead. En tjänst som möjliggör att översätta sin e-bok till kinesiska, utan att behöva ligga ut med stora översättningskostnader. (Nej, det är inget aprilskämt!) Googlade naturligtvis som en tok men där gick jag bet direkt. Kineserna använder andra microbloggar och där jag väl fick upp en spår stod allt på kinesiska. Det här lär jag sitta böjd över i helgen. Den kinesiska e-boksmarknaden fullkomligt exploderar nu. Och vilken författare vill inte vara med på det äventyret?

Jag ska naturligtvis kika in på Barbara Goldsmiths aprilhoroskop på You Tube också. Alltid kul, lätt och inspirerande att lyssna till hennes tolkningar.

För övrigt ska jag promenera som mycket som jag bara kan och lyssna på den här låten som alltid gör mig glad och som jag aldrig tröttnar på.

Jag önskar er alla en härlig, glad lördag!

Kramar

Helena

  1. M skriver:

    Det låter verkligen som ett aprilskämt:) Vet du någon som har skrivit avtal och hur det gått? Läste att de var nystartat men iden är ju briljant.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..