ANNONS

Astro för alla stjärntecken 13-26 april

/

Väduren 21/3- 20/4

Kärleksmöjligheter finns med spirituella personer eller i miljöer där andlighet står i fokus.  Nymånen den 26/4 ger dig en chans att lägga upp en ny plan för din ekonomi och hantering av dina tillgångar. Du är supermotiverad att ordna upp dessa områden. Bäst just nu: Ta hand om ditt boende och känsloliv framför din karriär nu.

Oxen 21/4-21/5

Din familj är ett stort stöd och ger dig mycket kärlek. Du befinner dig i en årlig topp för att satsa på personliga önskningar. Nymånen den 26/4 ger dig nystartsenergi och positiv utstrålning för att lyckas med det du vill åstadkomma. Lyssna till din intuition i ekonomi efter den 21/4. Bäst just nu: Goda karriärnyheter den 13-14/4.

Tvillingarna 22/5-21/6

Nymånen den 26/4 ger dig en chans till återhämtning och reflektion. Ditt kärleksliv ljusnar märkbart efter den 15/4 och ännu lite mer efter den 19/4. Ha tålamod. Försök att inte tvinga fram något från en partner. Vänskap och gruppaktiviteter kommer ge dig mycket roligt efter den 20/4. Bäst just nu: Den 15/4 är en god ekonomisk dag.

Kräftan 22/6-23/7

Stress är den värsta boven i ditt liv nu. Lyssna noga till din kropp. Det tycks som karriären är det som tröttar ut dig. I din ekonomi sker det mycket inom kort tid. Efter den 19/4 har du extra god ekonomisk instinkt.Nymånen den 26/4 för med sig nyheter gällande vänner eller ett roligt event. Bäst just nu: Löneförhöjningsvibbar!

Lejonet 24/7-23/8

Du utstrålar framgång och status efter den 19/4. Omvärlden ser dig som en person som befinner sig på toppen. Det kommer ske dig mycket nytt och spännande i din karriär. Markera särskilt nymånen den 26/4 för goda jobbnyheter. Bäst just nu: Spännande kärlekshändelser den 13-14/4 ger singlar såväl som stadgade härliga upplevelser.

Jungfrun 24/8-23/9

Ändringar i din ekonomi har duggat tätt den senaste tiden. Efter den 15/4 blir det bättre. En kärlek eller affärspartner tycks hålla dig under vingarna om du behöver hjälp med pengar. Den 26/4 kan nyheter gällande en resa eller utbildning komma till dig. Bäst just nu: Alternativa hälsotekniker kan göra under för dig den 13-14/4.

Vågen 24/9-23/10

Ditt kärleksliv har varit lite upp och ner den senaste månaden. Du är troligen i större behov än vanligt av sex och närhet. Efter den 21/4 lockas du av utlänningar och personer med annorlunda bakgrund än din egen. Nymånen den 26/4 ger dig en chans att se över tillgångar du äger med någon. Bäst just nu: Mer livsenergi efter den 19/4.

Skorpionen 24/10-22/11

Ditt kärleksliv strålar efter den 19/4. Det sociala livet ger dig också massor av roligt. En kul inbjudan eller spännande kärleksmöte kan ske i samband med nymånen den 26/4. Singlar bör ge sig ut i nöjeslivet, kärleken väntar där. Stadgade mår toppen av att ha skoj med sin partner. Bäst just nu: Tur i juridiska frågor den 26/4.

Skytten 23/11-22/12

Nymånen den 26/4 är idealisk för att starta en ny daglig rutin gällande din hälsa eller avseende ditt arbete. Ett nytt jobb är möjligt. Bästa problemlösaren nu är att njuta av livet och följa flödet. Du är flirtig men inte så seriös i kärlek. Du vill bara ha kul!  Bäst just nu: Du är mottaglig för andlig healing. Energimedicin?

Stenbocken 23/12-20/1

Ett kreativt projekt ger dig nyheter vid nymånen den 26/4. Likaså kan nyheter om en graviditet eller barn i ditt liv bli aktuella. Träning blir särskilt viktig för hälsan efter den 21/4. Jobberbjudande bör granskas med lupp. Bäst just nu: Markera den 26/4 som en fantastisk kärleksdag. Din kärlekspartner har tur i pengar samtidigt!

Vattumannen 21/1-18/2

Din känslomässiga balans är din största prioritet nu. Din hälsa och din framgång beror av hur väl du tar hand om dig själv. Nymånen den 26/4 öppnar ett nytt kapitel gällande ditt hem eller familjeliv. Du söker ro. Bäst just nu: Spännande kärleksmöten kan dyka upp helt oväntat fram till och med den 19/4. Stadgade är lyckliga ihop.

Fiskarna 19/2-20/3

Kommunikation avseende studier, syskon eller PR-projekt kommer till dig efter den 19/4. Nymånen den 26/4 är särskilt bra för att skicka iväg en kursansökan eller börja sälja in en tjänst eller vara lokalt.  Du spenderar mer på ditt hem och din familj efter den 21/4. Bäst just nu: Unna dig nya kläder eller accessoarer den 15-28/4.

0
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00