Annandag påsk…

Jag är i stan för att förbereda veckans arbetsvecka. Känns som jag varit ledig i en vecka, fast det bara varit sedan i torsdags. Lyxigt att få uppleva lite mini-vila så här mitt i manusskrivandet.

Denna vecka är det dags att ta tag i deadline för tidningshoroskop samt skriva vidare i bokmanus. Det kommer ta hela min tid.

Det fina bokomslaget är nu spikat för Happy Life. Jag fick det på Skärtorsdagen. Ni som följer mig på Facebook fick se det redan då. Så här blev det:

Jag tycker att det blev väldigt fint. Som ni ser försöker vi att gå på Happytown-linjen. Det gör mig väldigt glad för jag älskade omslaget till Happytown.

En läsare frågade om Happy Life kommer gå att förboka. Jag tror inte det. Men hör jag något annat från förlaget berättar jag naturligtvis. Det är väldigt glädjande att få frågan i alla fall! Tack!

Alex/Libra skrev att det vore kul med en kärleksmatchningsguide. Så nära du är mina tankar! Precis en sådan snabbguide finns med i bokmanus jag skriver på nu!

Länken till 2-veckors astrot missade jag att lägga in i veckohoroskopet (tack Merkurius retrograd!) men nu finns länken där.

Jag hoppas ni har haft en härlig Påskhelg och önskar er alla en härlig sista dag på helgen.

Kramar

Helena