ANNONS

Astro för alla stjärntecken 27 april-10 maj

/

Väduren 21/3- 20/4

Den 28/4 flyttar vackra Venus in i ditt tecken och ger dig skönhet.  Bered dig på flirtar och en känsla av att må toppen.  Satsa på att köpa fina kläder och accessoarer. Fullmånen den 10/5 ger dig ett avslut gällande ekonomi som du delat med någon annan. Bäst just nu: Den 10/5 kan du få goda nyheter gällande pengar eller en resa.

Oxen 21/4-21/5

Vid fullmånen den 10/5 tar du ett viktigt beslut gällande ditt kärleksliv eller gällande relationen till en samarbetspartner. Goda nyheter gällande dina pengar kan överraska dig 1-11/5. Kärlekslivet ser turbulent ut. Döljer du en flirt med någon som redan är upptagen? Bäst just nu: Fokusera på att öka dina inkomster. Du lyckas!

Tvillingarna 22/5-21/6

Du har massor av energi och självförtroende nu. Kontakta de som kan hjälpa dig nå dina mål. Dina vänner ställer upp för dig i vått och torrt. Vid fullmånen den 10/5 tar du ett stort kliv gällande hur du tar hand om din hälsa, alternativt ditt arbete. Dags för nytt jobb? Bäst just nu: Du är effektiv som få! Vad behöver fixas?

Kräftan 22/6-23/7

Fullmånen den 10/5 sätter allt ljus på ett kreativt projekt eller något som ger dig mycket nöje, såsom en hobby. Du är redo för ett nytt steg där. Avvakta dock med viktiga kärleksbeslut. Dina vänner hjälper dig gärna ekonomiskt. Inkomster kan komma via onlinebusiness eller nätverk du tillhör. Bäst just nu: Goda nyheter om pengar.

Lejonet 24/7-23/8

Vid fullmånen den 10/5 når du en viktig insikt gällande ditt hem- och familjeliv. Tankarna har gnagt det senaste halvåret och nu är du redo att agera. Du gör troligen viktiga förändringar gällande din privatekonomi och det kan ske mycket hastigt. Familjelycka den 9-10/5. Bäst just nu: Du befinner dig i din årliga karriärtopp!

Jungfrun 24/8-23/9

Nyheter om en kurs, kortare resa eller ett PR-projekt kan nå dig vid fullmånen den 10/5. Generellt är du intresserad av att möjligheter att få vidga dina vyer. Nappar du på en gruppresa? Spirituell litteratur kan kännas som sänd från ovan. Bäst just nu: En ny livssyn kan göra att du känner att ”allt faller på plats” i ditt liv.

Vågen 24/9-23/10

Din ekonomi påverkas av fullmånen den 10/5. Det som sker är resultatet av något du funderat över det senaste halvåret. En kärlekspartner eller delägare tycks involverad med dina pengar. Du renar ditt liv på många sätt nu. Kärleken frodas i utlandet eller med utlänningar. Bäst just nu: Satsa på en kärleksresa och ett nytt jobb!

Skorpionen 24/10-22/11

En personlig resa som du startade för cirka sex månader sedan når sin slutpunkt i samband med fullmånen den 10/5. Passa på att kombinera nytta med nöje. Ett roligt socialt event kan ge dig viktiga kontakter i jobbet. Arbete och kärlek går också hand i hand. En kontorsromans? Bäst just nu: Ditt glada sociala liv och alla flirtar.

Skytten 23/11-22/12

Du har funderat i hemlighet sedan i november 2016. En partner eller frågor kring gemensam ekonomi har troligen stått i centrum för dina tankar. Den 10/5 ser du resultatet av dina hemliga önskningar och planer. Internationella jobbmöjligheter kan dyka upp. Bäst just nu: Kul socialt liv ger dig livsglädjen och hälsan åter. Äntligen!

Stenbocken 23/12-20/1

Goda nyheter gällande din ekonomi kan komma hastigt den 1-10/5. Vid fullmånen den 10/5 tar du ett beslut om ditt samarbete med en grupp eller nätverk som du tillhör. Ett projekt gällande teknik eller digitala medier kan också avslutas. Bäst just nu: Något som en familjemedlem berättar gör dig väldigt glad precis efter den 10/5.

Vattumannen 21/1-18/2

Markera den 10/5 som ett datum då din karriär tar en viktig vändning. Något du arbetat för sedan början av november kommer till ett avslut. Du känner dig mer intresserad av sex, kul och nöjen. Dags att ta fram den sidan av dig igen! Perioden 1-10/5 kan bli särskilt flirtig. Bäst just nu: Du läker gamla kärlekssår och mår bättre.

Fiskarna 19/2-20/3

Det händer mycket i kring ditt hem och din familj. Du lägger troligen ned mer pengar på bägge delar. Familjen ger dig mycket tillbaka i form av kärlek, omtanke och stöd. En resa eller ett nytt livsperspektiv väntar vid fullmånen den 10/5. Bäst just nu: Goda nyheter om pengar kan komma den 10/5 eller de följande fyra dagarna.

0
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00