ANNONS

Astro för alla stjärntecken den 11-23 maj

/

Risk för förvirrande budskap eller fakta den 11/5. Avge inga löften. Lycka och framgång väntar dig om du agerar den 12/5. Efter den 16/5 blir det full fart gällande Oxens favoritämne: Det goda livet. Dags att planera för en resa eller att använda skatteåterbäringen till något lite extra lyxigt under sommarmånaderna? Den 19/5 är kärlekslivet varmt, omtänksamt och generöst.

Väduren 21/3- 20/4

Nu kan du vara extra motiverad att anmäla dig till en kurs eller kortare resa. Mentalt utbyte och stimulerande samtal lockar dig enormt.  Goda nyheter kring resor, pengar eller studier kan komma 11-14/5. Du är populär i din umgängeskrets och kan bli inbjuden till många roliga event. Bäst just nu: Kärlekslivet är väldigt lyckligt.

Oxen 21/4-21/5

Förvänta dig positiva nyheter gällande din ekonomi från och med den 16/5. Den 20/5 blir det ännu bättre! Nu kan inkomster öka och värdet på dina tillgångar stiga. Glöm inte bort ditt kärleksliv. Det sköter sig inte själv. Bäst just nu: Du utstrålar framgång och detta drar, nästan magiskt, till sig mer möjligheter och ekonomisk hjälp.

Tvillingarna 22/5-21/6

Nu hänger din lycka på dig! Du har kraft och motivation för att leva livet på dina villkor. Dina vänner är hjälpsamma och hjälper dig på vägen. Kärlekslivet kan ha varit gungigt men lättar lite i taget nu. Avvakta med viktiga kärleksbeslut.  Bäst just nu: Din självständighet! Och alla spännande mail och sms from den 20/5.

Kräftan 22/6-23/7

Har en vän hjälpt dig med ekonomin? Ja, du kan skatta dig lyckligt för vänner och bekanta vill fortsatt hjälpa dig. Möjligheter till mer inkomster kan också komma genom grupper och nätverk du tillhör. Välgörenhetsevent kan ge dig viktiga kontakter. Bäst just nu: Alla möjligheter att blanda nytta med nöje på kul sociala bjudningar.

Lejonet 24/7-23/8

Det händer massor i din karriär. Inkomster kan stiga från och med den 16/5. Du följer upp med att planera noga inför framtiden. Lycka och harmoni i familjelivet kan kännas extra starkt den 11/5. Roliga nyheter eller samtal om en resa kan äga rum 11-14/5. Satsa gärna på en lottorad på samma datum. Bäst just nu: Mer lugn och balans.

Jungfrun 24/8-23/9

Du tar in nya vibbar i ditt liv och det tycks lyckligt och hoppfullt. En utbildning, möjligheten att resa eller bara få vidga dina vyer ger dig mycket livskraft nu. Stress på jobbet är det enda smolket i bägaren. Vila. Bäst just nu: Ta en materiell detox. Betala av skulder och se över lånevillkor. Det kan finnas pengar att spara.

Vågen 24/9-23/10

Sex! Du vill ha mer! Ämnen såsom psykologi och grävandet efter sanningen lockar dig också. Om du försöker ändra livsmönster eller begär till mat eller dryck är detta en bra period för att lyckas. Flirtar med utlänningar eller i utlandet ger dig pirr i magen. Bäst just nu: Gör dig av med sådant som inte längre ger dig något.

Skorpionen 24/10-22/11

Efter den 20/5 återvänder livskrafterna rejält. Alla former av kroppslig rening och detox är särskilt effektiva nu. Flirt och kärleksmöjligheter finns i den miljö där du utför ditt dagliga arbete eller där du tar hand om din hälsa. Kärlek på gym=sant. Bäst just nu: Du befinner dig i din årliga topp avseende kärlek och socialt liv.

Skytten 23/11-22/12

Ditt kärleksliv är nyckeln till hur du mår. Oro och bråk avspeglar sig direkt. Efter den 20/5 attraheras du av lärare, coacher, författare och advokater. På platser där du lär dig något, såsom en kurs, kan kärleken finnas. Inkomster kommer men vara beredd på att få jobba hårt. Bäst just nu: Väldigt roliga sociala event 11-14/5.

Stenbocken 23/12-20/1

Om du känt dig låg i energin är bästa botemedlet träning nu. Gärna muskelbyggnad eller något som känns ”tufft” för kroppen.  Jobbsökare har tur och flöde efter den 20/5. Du tycks ha nått klarhet efter en vår där du funderat mycket kring jobbval. En partner i kärlek ger goda råd. Bäst just nu: Satsa på lottorad eller spel 11-20.

Vattumannen 21/1-18/2

Du öppnar ditt hem för familj och vänner och tillsammans njuter och firar ni ihop. Någon i din familj kan också presentera dig för en ny spännande person. Efter den 20/5 är du redo att ge dig ut och resa, gå på teater, flirta och ha roligt utanför hemmets lugna sfär. Bäst just nu: Kärlekens kraft kan ta dig med storm 11-14/5.

Fiskarna 19/2-20/3

Du längtar efter att få prata med en kärlekspartner. Intressanta diskussioner och känslan av att lära dig något med din kärlek lockar dig mer än något annat. Stadgade: res tillsammans. Singlar: kärleken finns på kurser eller föreläsningar. Stärk hälsan med långpromenader. Bäst just nu: Nyheter om pengar gläder dig den 11-14/5.

6
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00