ANNONS

Spegel, spegel på väggen där

/

Fredagens adlinks with love.

Oscar och Clothilde har mycket fint. I höstas köpte jag de här fina lampskärmarna i rosa siden med ”guld” inuti. De ger ett så fint sken.

Jag spanade även in två speglar men de var slut när jag väl kom till skott. Nu finns de inne igen. En spegel med tjockare guldfärgad metallram eller en rund spegel med guldkant. Någon av dem, men vilken? Jag ska gå ner till butiken och titta på dem innan jag bestämmer mig.

Lackaskarna i orange har jag också varit sugen på sedan i höstas. Kanske dags för dem nu också. Ska kolla vad min plånbok anser om saken :-)

Kramar

Helena

2
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00