Ny förlagschef

Idag blev det officiellt vem som blir ny förlagschef på HarperCollins Nordic.

Min förläggare Anna, slutade i april och jag har undrat vem som skulle träda  hennes ställe. Idag blev det officiellt att det blir Carina Nunstedt som tar över som HarperCollins Nordics nya förlagschef.

Det ska bli väldigt spännande att träffa Carina när hon startar till hösten. Vad kommer hon att ge för feedback och tankar på mina idéer och böcker?

Tills dess att vi får en chans att mötas får jag slipa på manus och andra tankar. Anna påminde mig om att ”inte glömma min deckaridé”. Det har jag inte gjort heller. Det hade ju varit roligt om jag kunde visa något för Carina framemot hösten. Vi får se vad tiden ger mig för möjligheter.

Nu ska jag skriva 2-veckorshoroskop för juli/augusti. Jag är redan långt fram, i Lejonets tid.

Jag önskar er en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..