Nu kör vi! Igen.

Det är dags för en återupprepning av Valborg.

För min del i alla fall. Det är nu det ska ske. Manus till ”Happy Life” ska bli helt klart.

Det är nedrigt att notera att jag tycks välja skrivarhelger när vädret är fantastiskt men nu blev det så här och det är bara att bita ihop. Jag har nått stadiet då jag bara vill ”värpa klart” det här projektet. Inget kan stoppa mig.

Jag lyssnar alltid på radio när jag skriver. Det är starkt uppiggande. Och så lär jag dricka hinkvis med kaffe, äta maximalt onyttigt och i halv dimma släpa mig runt Djurgården för att lufta mig. Det blir inte bättre än så denna helg.

Jag lyckas alltid möta en viss granne när jag är inne i de här skrivfaserna och hen tycker alltid att jag ser så trött ut och att ”författaryrket skulle hen nog aldrig orka med”. Uppiggande.

Jag hyser dock ett visst hopp för att kunna åka till landsbygden i slutet av helgen. Några soltimmar kanske är inom räckhåll trots allt. Annars får jag möta vardagen i sedvanlig blåblek nyans.

Hoppas ni har en härlig torsdag och får njuta mycket av det vackra vädret!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..