ANNONS

Experten på att skjuta upp allt

/

”Jag måste tvätta” och ”jag kan inte skriva om jag inte får en kaffe till” och ”jag måste springa ner och skriva ut några foton ur telefonen”

Jodå. Så här har det varit i mitt huvud hela tiden sedan jag bestämde mig för att bli klar med bokmanus. Solen strålar och varenda människa äter glass känns det som. Jag vet att resten av världen också arbetar men onekligen blir man en aning stressad av att man sitter inne och jobbar under tiden som solen hinner både gå upp och ner.

Jag har delat in det sista skrivandet i enkla punkter att pricka av. Och, trots en tidig promenad runt Djurgårdskanalen, ligger jag bra till i tid.

Heja, heja- nu kör jag vidare!

Glad solig fredag till er alla!

Kramar

Helena

1
5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00