Manus för Happy Life är inlämnat till förlaget!

Jag har skrivit som en tok de senaste dygnen och nu har manus gått iväg.

Puh! P-U-H!

Det är alltid en sådan enorm lättnad när jag kommit så här långt i skrivprocessen. Det blir en liten paus då jag inväntar min redaktör, Lisas, reaktioner. Med ”Låt stjärnorna leda…” fick jag skriva om och skifta plats på en del stycken. En ganska lätt process. Sen blev det några vändor gällande språk och detaljer såsom länkar och datum.

Det är väl det mest nervösa med den här tiden som väntar nu tills Lisa hör av sig: vad, och i så fall, hur mycket förändringar krävs.

Men det tänker jag inte bry mitt huvud med nu. Nej, nu tänker jag hänga upp ledigt-skylten på datorn och bege mig mot landsbygd och helgledighet.

Hoppas att ni alla har en härlig helg!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..