Horoskop vecka 21, 2017

Nymåne, sommarhoroskop och en härligt inspirerande dag

Årshoroskop 2017

2-veckors astro för perioden 11 maj-23 maj finner du HÄR.

2-veckors astro för perioden 24 maj-7 juni publiceras på bloggen den 24 maj.

Kommunikation och fart

Solen har flyttat in i kommunikativa Tvillingarna. Det väntar oss en fartfylld månad innan världen sedan ställer in sig på återhämtning och semester. Nu är det bara att ”köra på” med allt som ska klaras ut innan sommaren: mail, papper, meddelanden som kräver svar, jobbprojekt och kurser som ska avslutas. Merkurius, Tvillingarnas styrare, är med oss på högsta energinivå. Det blir en rolig och fartfylld tid det här!

Sommarhoroskop 2017

På onsdag den 24 maj publicerar jag sommarens horoskop här på bloggen. Det är mycket fokus på kärlek den här gången. Jag hoppas att ni ska tycka om det!

Nymåne

På torsdag den 25 maj, även Kristi himmelfärds dag, äger en nymåne rum i Tvillingarna. Det är nystartsdag!

Merkurius befinner sig i god vinkel till fantastifulla och helande Neptunus. Det tyder på en nymåne då vi kan känna av kreativitet och omvårdnad lite extra. Som vanligt kommer jag publicera ett inlägg om hur de olika stjärntecknen påverkas. Ni finner det här på bloggen den 25 maj.

Nyheter inom det livsområde som berörs för de olika stjärntecknen brukar komma inom 10 dagar from nymånedatumet. Det vi sätter fart med i samband med denna nymåne kommer sedan följa oss under det kommande halvåret.

Kärleksfnurra

På torsdagen mötes också kärlekens- och skönhetens planet, Venus, i en kvadratur till Pluto. Pluto är kungen av underjorden och ”skuggornas värld”. Den här dagen kan kärlekstrassel lägga sordin på helgstämningen. Vad är det som plötsligt blir ”fel” i en relation?

Idémaskin

På söndagen kan vi alla bli oerhört påhittiga eller drabbas av fantasins vackra värld. Merkurius (böcker, nyheter och kommunikation) möter Neptunus i en sextil. Neptunus förknippas med fantastins världar. Det stoff som man spinner drömmar och alternativa verkligheter av. Sagor, egna idéer som tycks inspirerade från ovan eller en vacker film eller konsertupplevelse kan bli det som skapar guldkant i våra liva denna söndag. Personer som arbetar kreativt kan få en dunderidé så var redo med papper och penna!

Tjuvkik in i vecka 22

I nästa vecka väntar oss en av årets bästa dagar. Solen och Jupiter möts i en trigon. Detta lovar gott för kärlekslivet!

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

PS Tycker du om mina horoskop kanske du även tycker om min bok ”Låt stjärnorna leda dig till framgång”. En manual med datum och tider för de kommande åren för att du på bästa sätt ska kunna använda planeternas rörelse över himlavalvet till fördel för dig! Skriven för att passa såväl astrologifantasten som nybörjaren.

Nu även på danska och finska!

Låt stjärnorna leda dig till framgång (inbunden)

PS 2.

Min fantastytrilogi, Fortunatas Profetia, som fått fina reaktioner från såväl barn, vuxna och fantasyexperter, finns även den ute. En magisk berättelse som utspelar sig i Gamla Stan i Stockholm. Den perfekta gåvan till fantasyfrälsta! Eller som en saga för vuxna. Många vuxna hör av sig och säger att de läser och älskar. Så roligt!

Fortunatas Profetia finns även som talbok HÄR.

 1. Mia skriver:

  Hej!
  Saknar ditt 2-veckors astro..? Skulle kommit 24/5.
  Mvh / Mia

 2. Petra skriver:

  Hej Helena! Jag har läst sommar horoskopet för juni,juli o aug och idag även påverkan av nymånen men saknar två veckors horoskop och det står så här: 2-veckors astro för perioden 24 maj-7 juni publiceras på bloggen den 24 maj. Jag hittar tyvärr inte den!
  Tack för dina blogg och allt om horoskop!! Mvh//Petra

 3. Oh, ser fram emot amour-sommarhoroskop! Min galne Tvillingman Eyal och jag kommer att tillbringa två veckor tillsammans i Israel f r om den 27/6;-) Det ser jag fram emot!
  En lustig företeelse är att min själsfrände E har samma födelsedag som min mor (20 Juni). Eyals far och min morfar har samma födelsedag (9 December). Eyals son (jag är ej biologisk moder) är född på min födelsedag (26 Sep). Vad gäller min mormor och Eyals mor vet jag att båda är Juni-födda, dock ej datum Skulle inte förvåna mig om deras födelsedag är den samme såväl. Ibland hjälper Universum en att hålla i ordning på datum, virrig-panna som jag är, är jag tacksam för detta fenomen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..