ANNONS

Sommarhoroskop 2017

/

Så blir din sommar (juni, juli, augusti)

Väduren 21/3- 20/4

Du startar sommaren i lugnt återhämtningstempo. Att få ta hand om hemmet, fixa i trädgården eller måla vardagsrummet blir närmast terapeutiskt. Du kommer att umgås mer med familjen än vanligt under juni och fram till mitten av juli. Efter den 22/7 är du redo för party, sommarflirtande och nöjen. En vänskap kan utvecklas till en kärleksrelation i juli. Saker kan gå snabbt. Den 12/8 kanske du är redo att presentera din kärlek för familjen. Powerdagar i kärlek: Markera den 21/8 samt 26-31/8!

Oxen 21/4-21/5

Vänner, syskon och grannar ger dig möjlighet till mycket härligt umgänge i juni och i första halvan av juli. Stärk hälsan med vitaminer och färsk frukt. Efter den 22/7 väntar en månad av massor av aktiviteter tillsammans med din närmaste familj. Det är även en period då du kan landa i känslor och minnen. En emotionell återhämtningsperiod. Du tar ett viktigt beslut gällande ditt hem den 21/8. Powerdagar i kärlek: Ett viktigt kärleksbeslut den 9/6. Den 5-31/7 njuter du av kärlek, lyx och det goda livet.

Tvillingarna 22/5-21/6

Kärleksmöjligheter finns i utlandet under hela sommaren. Stadgade har sedan september 2016 haft en bra period för att njuta av mer skoj, sex och resor tillsammans. Detta fortsätter under hela sommaren. Powerdagar i kärlek: Den 9/6 når du äntligen klarhet i kärlek igen. Mycket spännande möte den 13-14/6. Den 5-31/7 drabbas du av The Grace Kelly-effekt. Du är snyggare än vanligt och trivs med dig själv. Räkna med flirtiga blickar från alla håll. 12/8 kan innehålla en fin kärleksförklaring.

Kräftan 22/6-23/7

Hem, familj, barn och nära familjerelationer har varit din prioritet sedan september 2016. Under sommaren fortsätter du att sätta familjen främst. Kanske satsar du på ett temporärt nytt hem utomlands tillsammans med dina närmaste. I juni kan en ytligt bekant visa sig mer intressant än du först trodde. När du roar dig med en hobby kan en likasinnad person fånga ditt intresse. Powerdagar i kärlek: Ett avgörande kärleksbeslut väntar den 9/7. Flirtar du med någon från ett annat land den 12/8?

Lejonet 24/7-23/8

Du tänker två gånger innan du hoppar i kärlek. Kul sociala händelser och möten på en mental nivå lockar dig mer. Gemensamma intressen kan dock få ditt hjärta att öppna sig. En person med hög status attraherar dig i juni. Powerdagar i kärlek: Snabba vändningar i din relationsstatus väntar den 7/8. Allt ljus är på dig den 21/8. Du tar modiga, nya steg i hur du lever ditt liv. Den 26-31/8 drar du blickarna till dig och är snyggast i hela zodiaken. Kärlekslivet får ny kraft och du mår toppen.

Jungfrun 24/8-23/9

I juni är din kalender full av mingel, hobbytid och samvaro med likasinnade. I juli kan en romans börja spira i hemlighet. Om du är stadgad kanske du reserverar tid för återhämtning bara för dig och din partner. Efter en sommar av det goda livet kickar du igång ett nytt hälsosammare du den 7/8. Kanske adopterar du ett husdjur i samma veva.  I augusti kanske du flirtar online eller med någon du redan känt ett tag. Powerdagar i kärlek: De starka känslornas dag den 9/6. Passion och graviditetsvibbar den 9/7.

Vågen 24/9-23/10

Livet ska vara på dina villkor i år! Fortsätt att stärka din hälsa genom att göra det du vill. Resor, vänner och kalas gör dig frisk! Den 9/6 är du redo att ta nya kliv. Detta efter en fyra månader lång period av funderingar över livsprioriteringar.  I juli hittar Vågen kärleken på ett flygplan till solen eller alpvandring utomlands. Någon som jobbar i samma bransch som du kan attrahera dig i augusti. Powerdagar i kärlek: En ny attraktion eller förnyad passion i ett förhållande väntar den 7/8.

Skorpionen 24/10-22/11

Den 9/6 reser du dig som Fågel Fenix. Efter 4 månader av återhämtning är du redo att sätta fart mot nya livsmål. Möjlighet till flera utlandsresor väntar under juni och juli. Dina känslor rörs om den 7/8. Ett helt nytt kapitel i livet knackar på dörren. Graviditet, nytt boende eller förändrade familjerelationer ger dig mycket att tänka på och smälta. Powerdagar i kärlek: 26-31/8 kan kärlek uppstå med någon mycket äldre än du. Någon som framstår som en expert inom sitt område. Stor långtidspotential.

Skytten 23/11-22/12

Möten och kontakter över landgränserna har varit heta hela året och även under sommaren. I början av sommaren tar du hand om ditt inre och lägger kraft på att stärka dig genom positiva tankar. Juni är en väldigt bra månad för att genomgå en detox för kropp eller själ. Från och med den 22/7 är du redo att lyfta blicken och hoppa på flygplan och resa mot nya spännande upplevelser. Powerdagar i kärlek: den 24/6 kan nyheter om en graviditet eller förlovning överraska dig. Total kärleksharmoni den 5-31/7. Resor med en kärlek eller flirt på en resa eller med utlänning väntar den 26-31/8.

Stenbocken 23/12-20/1

Vilken kärlekssommar! Den 4/6 startar din årliga topp i kärlek och socialt liv. Singlar möter framgångsrikt folk och stadgade gläder sig åt att partners har goda tider och är extra generös. Kul kalas väntar också! Under hela juli är du motiverad att få till en ny hälsorutin. Mer egentid, långpromenader och andningsövningar! Den 23/8 är du redo för att starta på nytt i ditt liv. På alla plan. Powerdagar i kärlek: Möt en själsfrände eller känn dig enormt nära din partner den 24/6 och 23/7, 26-31/8.

Vattumannen 21/1-18/2

Vattumannen är lite kyligt praktisk i det sociala livet. Mingel för både nöje och nytta lockar dig. Anmäl dig till vandring eller bootcamp utomhus med likasinnade i sommar. Juli har skrivet KÄRLEK över hela månaden. Det är din mest flirtiga period på hela året. Din kärleksstatus kan ändras drastiskt den 21/8. Powerdagar i kärlek: En långdistansrelation kan blomma ut den 3/6. En ny relation kan bli officiell eller en förlovning eklateras den 23/7 eller 21/8. Total kärleksharmoni: 26-31/8

Fiskarna 19/2-20/

Fira sommaren med den grupp som ingår i din cirkel av förtroende. Det gör dig lyckligast att bara få må bra med dina närmaste. Var ni är, eller vad ni gör, spelar mindre roll. Sommaren är en tid för själsfrändemöten och samhörighet. Härligt umgänge med vänner i juni lyfter kärlekslivet för både stadgade och singlar. Emotionell balans i familjelivet och ett kul hemmaprojekt väntar i juli.  Powerdagar i kärlek: Nyheter i kärlek eller om graviditet den 24/6. Romantiken flödar den 17/8.

1
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00