ANNONS

Astro för alla stjärntecken 24 maj-7 juni

/

Nymånen den 25/5 gynnar alla former av projekt avseende tal, skrift och sälj. Sätter du för höga krav på dig själv? Släpp dem den 29/5. Kärlekslivet känns tryggt den 1/6. Helgen 2-4/6 kan kärleken dyka upp helt oväntat för singlar. Stadgade kan få en glad överraskning av sin partner. Efter den 6/6 går vi in i njutningens tider: Shopping, god mat, vila och återhämtning lockar!

Väduren 21/3- 20/4

Är du sugen på en kortare utbildning? Vid nymånen den 25/5 kanske du trycker på anmälningsknappen. Mer kontakt med dina syskon eller grannar väntar under det närmaste halvåret. Glada nyheter om pengar och tur i investeringar eller spel den 2-5/6. Bäst just nu: Din förmåga att tänka ”utanför boxen” öppnar möjligheter för dig.

Oxen 21/4-21/5

Du får en årlig möjlighet till nystart när det gäller dina inkomster och pengar. Nyheter om lön, tillgångars värde och andras uppskattning av dig och det du kan visar sig vid nymånen den 25/5. Vackra Venus flyttar in i ditt tecken och ger dig skönhet och utstrålning som imponerar. Bäst just nu: Kärlekslivet lättar. Häng med i flödet.

Tvillingarna 22/5-21/6

Det är ditt årliga astrologiska nyår den 25/5. Hur vill du leva under det kommande året? Sätt dina mål för arbete, livsstil och lycka och se dem blomma under det kommande halvåret. Kärlekslivet är 5-stjärnigt den 2-4/6. Bäst just nu: Ta hand om din kropp och unna dig belöningar såsom kläder eller lite lyxigare accessoarer.

Kräftan 22/6-23/7

Dra dig tillbaka från världen. Nymånen den 25/5 betonar en introvert period. Fysisk läkning, studier av spirituell litteratur eller ett möte hos ett medium kan locka dig. Du är en sökare nu. Ett ovanligt jobb kan dyka upp dagarna kring den 4/6. Bäst just nu: Lär dig mer om kopplingen mellan inkomster och det värde man tillför andra.

Lejonet 24/7-23/8

Pengar kommer in men du släpper jakt på karriär och status en aning.  Vänner och bekanta med samma intressen som du ger dig hjälp i jobbet om du behöver det. Den 25/5 kan ett kul event med massor av likasinnade stå på schemat. En kortare resa eller rolig mässa? Bäst just nu: Stabilitet och lycka i kärlek väntar från och med 6/6.

Jungfrun 24/8-23/9

Alla dina ansträngningar på jobbet ger resultat. Den 25/5 kan nyheter om ett nytt bättre jobb komma. Gå på intervju! Du har alla stjärnor med dig för att imponera på chefer och beslutsfattare. Kärleken stryker på foten när du jobbar hela tiden. En partner kan känna sig utanför. Bäst just nu: Jättefint flöde i ekonomin efter den 6/6.

Vågen 24/9-23/10

Kärleksmöjligheter med utlänningar eller på en resa till utlandet fyller ditt liv med glädje och spänning. Par kan få en nystart genom att resa tillsammans. Energin är som starkast vid nymånen den 25/5. Ett seriöst kärlekssamtal den 1/6 blir avgörande för er framtid. Bäst just nu: Ditt sexliv blir hett från och med den 6/6!

Skorpionen 24/10-22/11

Stark sexlust, superintresse för karma och inre styrka attraherar dig vid nymånen den 25/5. Det är en tid för att börja på nytt. Hur du äter kan vara din största hälsobov. Den 1/6 är du motiverad att planera långsiktigt i kärlek. Ja eller nej? Singlar: Sätt intentionen att hitta den rätte. Bäst just nu: Psykologisk pånyttfödelse.

Skytten 23/11-22/12

Våga i kärlek nu! Nymånen den 25/5 startar ett nytt kapitel i ditt kärleksliv. Den 3/6 kan en ny kärlek svepa in i ditt liv som en virvelvind.  Om du inte varit nöjd i din relation kan du vara den som bryter dig fri vid samma datum. Tur i pengar 2-5/6. Bäst just nu: Ditt kärleksliv präglas av sex, passion och drama efter den 4/6.

Stenbocken 23/12-20/1

Nymånen den 25/5 ger dig en nystart avseende dina dagliga arbetsrutiner och din hälsa. Nyheter om ett nytt arbete eller en ny träningsrutin kan bli aktuell. Andningsövningar fungerar som rena hälsopillret för dig nu. En familjemedlem tar nya steg i livet. Stöd hen. Bäst just nu: Ditt kärleksliv går in i en årlig topp den 4/6.

Vattumannen 21/1-18/2

Din hälsa mår toppen och du är helt i semester- och nöjesläge vid nymånen den 25/5. Nyheter om tur i spel eller en rolig resa kan bli aktuella. Kärleken kan slå till som en blixt från klar himmel den 2-4/6! Bäst just nu: Ge dig ut och roa dig med en partner. Singlar: Kärleken finns där du har kul, dansar och gör det som du älskar.

Fiskarna 19/2-20/3

Ditt familjeliv får en nystart den 25/5. Nyheter kring en flytt eller renovering kan uppta din tid. När du mår bra med familjen stärks också din hälsa. Kopplingen mellan känslor och ditt hemliv är mycket stark. Bäst just nu: Du känner hopp i kärlekslivet den 1/6. En äldre person eller expert inom sitt område kan attrahera dig.

3
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00