Tvillingarnas tid

Det märks att vi befinner oss i kommunikatörens tid.

Tisdagens workshop på Bonnier om rörligt material stämde helt med trenderna på stjärnhimlen just nu. Vi fick lära oss hur vi spelar in och redigerar film. Eller ja, vi fick en demonstration av någon som kan det. Att sedan göra det själv blir en träningssak.

Igår satt jag och googlade bra program för att spela in direkt från skärmen på PC. Många av mina videoinlägg skulle kräva att jag visade ett horoskop och talade/spelade in kring det.

Jag känner mig pepp men seg på att utvärdera alla möjliga program och appar. Någon av er som har ett bra tips?

Jag läste om något som heter Flashbackrecorder som ska vara väldigt bra för att spela in presentation med ljud. Det är gratis, till en viss gräns, så det kanske är värt att testa.

I min annars förhållandevis ”lediga” tid så förbereder jag kommande horoskop och klurar på lite olika tankar kring att utveckla nätentreprenörsbiten. Det finns så mycket jag vill göra och jag måste sålla bland idéerna. Lättare sagt än gjort.

Jag önskar er en härlig fredag och långhelg!

Kramar

Helena

LOADING..