ANNONS

Långhelgen

/

I torsdags sprang jag runt för att hjälpa min systerdotter att hitta kläder till skolavslutningen. Trodde inte att det skulle bli en så lång runda men vi var ute i över fyra timmar. Jag kan nu hela sortimentet gällande fina vita klänningar i fall någon undrar. :-)

Jag får göra avbön för att jag inte publicerade 2-veckors astro i rätt tid. Jag har för vana att publicera det samma dag som tidningen kommer ut. Just den här gången var det sommarastro i tidningen, och alltså inget 2-veckors astro. Jag skriver dock 2-veckors för bloggen i alla fall. Jag publicerade i lugn och ro sommarastro och glömde mitt vanliga 2-veckorshoroskop. Skickligt.

Tack vare några läsare som hängde på låset noterade jag det och nu ligger det uppe sedan igår förmiddag. Tack!

Ni hittar det HÄR.

Nymånen i Tvillingarna ( alla tolkningar för stjärntecknen finns HÄR) har gett mig mycket att skriva, redigera och fundera över. Jag har dragit ned på min arbetstakt ganska mycket, jämfört med för några månader sedan. Det är väldigt lyxigt att kunna göra simpla saker som att bara se på tv utan dåligt samvete en kväll.

Hittills har jag arbetat med ett bokmanus per år, förutom 2014/2015 då det var både Happytown och Fortunatas Profetia. Inför året 2017/2018 väntar nytt bokmanus men exakt hur planen ser ut, vet jag inte ännu.

Jag passar på att njuta av det lugnare läget och det vackra vädret. Det är ju trots allt långhelg.

Hoppas att ni alla har en härlig helg!

Kramar

Helena

0
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00