Horoskop vecka 22, 2017

Kreativ smäll, goda ekonomiska råd och en härlig kärlekshelg full av överraskningar!

Årshoroskop 2017

2-veckors astro för perioden 24 maj-7 juni finner du HÄR.

Det är en vecka med massor av händelser på stjärnhimlen som väntar oss. Här är veckans datum att notera:

Släpp din inre press

På måndagen den 29 maj befinner sig Mars (aktivitet, händelser, kraft) i opposition till strukturerade och konservative Saturnus retrograd. Mars befinner sig i kommunikativa och snabbtänkta Tvilllingarna och Saturnus i de högre perspektivens tecken, Skytten. Kortfattat kan man säga att Mars puttar på för att hålla deadlines och löften. Det finns en risk för att vi ställer höga, för höga, krav på oss själva. Släpp! Det finns ingen anledning att drivas till vansinne för att man ska uppnå ett visst ideal. Följ din inre rytm.

Stressen med detta planetmöte kan också bestå i att vi känner oss tvingade att snabbt ta ett beslut.

Stress och press är ingen bra grogrund för att tacka ja eller nej. Försök att backa en aning och ge dig själv mer betänketid. Ett trick jag använder mig av för att veta om jag ska säga ja eller nej till något är att jag generellt tycker att för mycket tvivel= NEJ. Då är det bättre att stå still och inte göra eller säga något alls. Bättre tider för att avge ett löfte eller inleda en förändring kommer längre fram. Men den tiden är inte nu.

Stora planer och idéer som lovar framgång

På onsdagen den 31 maj möter Mars istället Uranus. Det är betydligt roligare nyheter! Som blixt från klar himmel kan ett kreativt projekt eller smart idé smälla till. Kommer du på en artikelidé, en pr-kupp utan dess like eller får en fin klapp på axeln för gott utfört arbete? Onsdagen kan bli en riktigt bra dag! Det som sker idag kan också växa med tiden och bli väldigt framgångsrikt.

Pengar, pengar, pengar och mark/fastigheter

På samma dag, onsdagen den 31 maj, inträffar även ett fint möte mellan Merkurius och Pluto. Som resultat kan vi få väldigt goda ekonomiska nyheter från banken eller investerare. Möjligen finns det en koppling mellan pengarna och en fastighet eller mark, detta då Merkurius befinner sig i Oxens tecken. Oxen förknippas med just fastigheter och ekonomi. Men goda nyheter kan även komma från en chef eller överordnad person eller myndighet. Nyheter om pengar eller godkända ansökningar för lån, önskan om lönehöjning eller bonus, kan glädja oss idag.

En lugn hamn i kärlekslivet

På torsdagen den 1 juni möts kärlekens planet, Venus, med Saturnus. Nu känns kärlekslivet ”under kontroll”. Man vet vad man har och det känns lugn, tryggt och lojalt. Ingen oro. Inga passionerade draman. Bara tryggt.

Venus styr även över affärssamarbeten så alternativt kan företagare känna av denna stämning i kontakt med en partner eller företrädare såsom en advokat eller agent.

5-stjärnig helg

Det är alltid roligt när det kommer fina dagar då allt tycks glittra. Lördagen den 3 juni är just en sådan. Den kommer ”spilla över” till fredagen den 2 juni också. Det lovar en härlig helg. Anledningen till denna glädje är att Solen och Jupiter möts. Solen är livet och livskraften, Jupiter är tur, flöde och framgång. Och PANG, när de tu möts strålar allt som de belyser!

Solen befinner sig i Tvillingarna (syskon, grannar, kortare resor, kurser och kommunikation i tal och skrift). Jupiter befinner sig retrograd i Vågen (relationer, affärssamarbeten, roliga fester och firanden och nära vänner). En ypperlig dag för en fest eller för att glädja sig åt kärlek eller nära relationer som strålar. Kanske skålas det även för ett samarbete med ett annat företag eller person. Det är verkligen en 5-stjärnig dag!

För att göra lördagen ännu lite bättre, även detta kan kännas av dagarna innan den 3 juni, möts även Venus och Uranus. Förbered er på överraskningar i kärlekslivet! Singlar kan möta någon mycket, mycket speciell, kanske en aning annorlunda eller expert inom sitt område. Uranus är tekniknördarnas styrare. Stadgade kan få en härlig dag med sin partner. Nya tankar och ansträngningar utanför invanda mönster kan oväntat blåsa liv i de flesta kärleksrelationer denna dag!

Kommunikationstrassel på söndagen

På söndagen blir det en aning knas gällande kommunikation. Solen och Neptunus möts i en kvadratur. Som alltid med Neptunus kan en aning förvirring leta sig in. När Neptunus nu berör Solen i kommunikations- och kontraktstecknet, Tvillingarna, finns det risk för missförstånd eller att man inte ser hela bilden klart. Njut av kul sociala händelser och kärlekslivet men avhåll dig från att avge göra några löften, muntliga eller skriftliga, denna helg.

På söndagen flyttar också Mars in i familjens tecken, Kräftan. Under de kommande 6 veckorna blir det mycket händelser kring hemmet, familjen och att ses mer än vanligt. En del kommer också gå in i sig själva för en emotionell resa och rannsakning. Helt i enlighet med de kommande semestertiderna.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

I samarbete med mig själv (jag måste skriva ut det så att det inte råder några tvivel om att jag gör reklam för mina böcker) följer nu några länkar till mina böcker.

Om du tycker om mina horoskop kanske du även tycker om min bok ”Låt stjärnorna leda dig till framgång”. En manual med datum och tider för de kommande åren för att du på bästa sätt ska kunna använda planeternas rörelse över himlavalvet till fördel för dig! Skriven för att passa såväl astrologifantasten som nybörjaren. Pocketversionen finns nu också ute.

Nu även på danska och finska!

Låt stjärnorna leda dig till framgång (inbunden)

IMG_8131

Hur påbörjar man en livsförändring och hur hanterar man rädsla inför det nya? Vad säger stjärnorna om våra möjligheter till att pånyttföda våra liv? I Happy Life har jag bland annat djupdykt i Jupiter i Skorpionen (hösten 2017/hösten 2018), Plutos påverkan och vad de norra noderna säger om vårt karriärkall.

PS 2.

 

Fortunatas Profetia.del 1.omslag

Min fantastytrilogi, Fortunatas Profetia, som fått fina reaktioner från såväl barn, vuxna och fantasyexperter, finns även den ute. En magisk berättelse som utspelar sig i Gamla Stan i Stockholm. Den perfekta gåvan till fantasyfrälsta! Eller som en saga för vuxna. Många vuxna hör av sig och säger att de läser och älskar. Så roligt!

Fortunatas Profetia finns även som talbok HÄR.

  1. Tack!

    Jag ska tävla med min hund för först gången på lördag den 3 juni. Han är fortfarande under året och lite omogen, men jag hoppas att stjärnhelgen gäller även vårt arbete tillsammans :)
    Önskar dig en fin morsdag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..