Saturnus/Mars press!

Jag känner mig som att jag vaknat på fel sida. Men det har jag egentligen igen. Tvärtom, jag har sovit som ett barn. Jag misstänker att det är alla kul saker jag vill göra, men måste välja mellan, som stressar mig idag.

Varje gång jag hamnar i det här läget gör jag en prioriteringslista och kommer i stort sett alltid fram till att det är två specifika bokprojekt som jag ska rikta in mig på och sedan, tja, bara vara nöjd med det.

Men en annan vill göra allt, helst i förra veckan redan. Helt idiotiskt så klart.

Nu ska jag sätta mig i lotusställning och sedan försöka göra något mer vettigt än att klaga på allt jag vill men inte hinner. Det jag ska göra just idag är att kika närmare på Fortunata Profetia. Det är dags att tänka på uppdatering av videon samt få fart på omslaget för del 2.

Så här såg boktrailern ut för del 1. Då gavs del 1 ut av EA Förlag. Sedan hösten 2016, då del 1 släpptes igen, ger jag ut den själv. Varför själv? Därför att det är så väldigt roligt att få ge ut den själv!

Ni är flera som hör av er och frågar om del två och enligt sökningar på Google ser jag att ”Fortunatas Profetia del 2” dyker upp i sökfältet. Jag är så glad och taggad inför att få släppa del två till hösten! Fantasyexperter i Dagens Nyheter (Fortunatas Profetia kom på sjätte plats) önskade sig att Fortunatas Profetia skulle ha med något från Hagaparken i Stockholm. Det lustiga är att min startscen i del 3 utspelar sig just där…

Ni som inte läst den men blir nyfikna kan hitta den tryckta versionen HÄR, e-boken HÄR och talboken HÄR.

Ha en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena