I väntan på redaktörsutlåtande

Min redaktör på HarperCollins har satt tänderna i manus till Happy Life!

happy-life-forandra-ditt-liv-med-stjarnorna-som-kompass

Jag och min redaktör på förlaget, Lisa, arbetar snabbt och effektiv när vi väl kommit så här långt i processen. Jag lämnade in manus för några veckor sedan. Lisa läser nu och ger mig under denna vecka kommentarer på bokmanus. Det är alltid lite pirrigt för det känns som hennes kommentarer avgör om och hur det ska skrivas till, skrivas om (alltid) eller bytas plats och ordning på kapitel.

Jag har inlett Happy Life med en introduktion till klassiska hinder för att inte inleda eller komma igång med livsförändring. Och, givetvis, hur man tar sig runt dem. Därefter följer den astrologiska delen med genomgång av stjärnornas syn på var och hur vi kan förändra våra liv.

Jag skrev och skrev om i många vändor. Jag ville verkligen sätta fingret på vad som hindrar oss när vi säger att vi vill göra något nytt, men ändå inte gör det. Stjärnorna visar oss var det flödar lättare om vi är redo att välja nya vägar. För att ta oss runt utmaningar såsom rädsla och ”jag-skjuter-upp-det-till-en-annan-dag” behövs en aning jäklar anamma. Hoppas jag fått in det i manus. Ni vet den där känslan när man får en stark insikt och bara börjar att göra istället för att skjuta på det.

Om en dag eller två får jag alltså första utlåtandet. Ingen annan har läst manus under de senaste 8 månaderna. Nu ska det bli mer och mer genomläst av förlaget och slutligen redo för att läggas på bokdiskarna i november i höst. Det känns lika pirrigt varje gång.

HÄR kan man bevaka Happy Life. (Som alltid är det bäst att nämna att detta är ett inlägg i samarbete med mig själv gällande reklan för någon av mina böcker)

Jag önskar er en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..