Insomnia

För lite sömn till följd av nattjobb

Igår satt jag som i trans och skrev framför datorn. Jag lyckas nu pyssla ihop närmare 6 timmar per dag av skrivtid. Det är verkligen inte alltid så men nu fungerar det. Jag misstänker att det är alla extra soltimmar som gör att jag fått denna energikick.

Jag lyssnar om och om igen på låten Tuesday samt Tanita Tikarams klassiker Twist in my sobriety. De känns precis rätt för att ge mig skrivkraft.

Sen har jag också gått igenom en hel drös med instruktionsvideor för hur man skapar rörligt material på bästa och enklaste sätt. Sunny Lenarduzzis inspirerande och informativa videos gör mig alltid på gott humör!  Den här videon nedan har jag kollat på några gånger nu. Jag har ofta mycket text och då blir datum och text viktigare än att jag syns i bild:

Nu är jag helt snurrig av all information om allt från mjukvara och appar som Ripl, Canva, Camtasia till teknisk utrustning som Rode Lav Microphone och Ring lights. Men detta är absolut rätt väg att vandra för att skapa rörligt material.

I mitt liv som nätentreprenör kan jag konstatera att jag nu arbetat med APPRL i 9 månader. Det är det ni ser resultatet av när jag använder mig av s k adlinks och tipsar om snygga kläder och inredning. Det är ett roligt ”extrajobb” i bloggen. Jag kommer absolut fortsätta!

Nu ska jag sätta mig och titta in i stjärnorna igen.

Jag önskar er en fortsatt härlig dag- även om det regnar och är grått.

Kramar

Helena

 

LOADING..