ANNONS

Astro för alla stjärntecken 8-21 juni

/

Jupiter, den stora turplaneten, växer sig starkare från och med den 9/6. Nu klarnar frågor kring juridik, livsperspektiv, internationella planer samt högre studier. Frågor kring dessa ämnen kan ha gått i stå sedan början av februari.  Kärleken är toppen den 9/6. Tisdagen den 13/6 präglas av skoj och resmöjligheter. Ligg lågt med möten eller presentationer den 15/6.

Väduren 21/3- 20/4

Du är redo att testa nya vägar för att må bra. Alternativa terapier lockar. Magin i frisk luft och lågintensiv träning gör under för dig. Vid fullmånen den 9/6 avslutar du ett juridiskt ärende och planerar kanske för en längre resa. Tankar på en utbildning kan också locka. Bäst just nu: Pengar kommer till dig lättare än vanligt.

Oxen 21/4-21/5

Din hälsa strålar. Vackra Venus i ditt eget tecken ger dig it-känsla. Världen stannar upp och tittar efter dig. Du utstrålar någon som lever det ljuva livet. Kärlekslivet är på uppgång och är mer harmoniskt. Den 9/6 tar du ett viktigt beslut gällande pengar, skatter eller skulder. Bäst just nu: Grace Kelly-effekten i ditt liv!

Tvillingarna 22/5-21/6

Vid fullmånen den 9/6 tar du viktiga beslut i kärlekslivet. Om du samarbetar med någon kanske du väljer att förändra den relationen. Du har två fina dagar för kärlek den här perioden: den 13-14/6. Kärlek i kombination med roliga sociala händelser ger både singlar och stadgade kärleksglädje. Bäst just nu: Glada ekonomiska nyheter.

Kräftan 22/6-23/7

Du söker efter svar och letar mer inombords än utåt. Utländska gurus eller vägledare inspirerar. Ett arbete med helt andra förutsättningar eller i utländska miljöer får dig kanske att trycka på ansök-knappen. Fullmånen den 9/6 kan ge dig besked om ditt jobb. Något du arbetat för i ett halvår avslutas. Bäst just nu: Din inre röst.

Lejonet 24/7-23/8

Sätt dina egna önskemål först. Genomför de livsförändring som du önskar. Du är bra på att tala nu. En otrolig gåva vid möten eller försäljningar av olika slag. Du omges av massor av vänner och de tycks ge dig allt du behöver. Kärlek lockar inte. Den 9/6 avslutar du ett hjärteprojekt. Bäst just nu: Din ekonomiska intuition.

Jungfrun 24/8-23/9

Du är på toppen av världen! Du får din vilja igenom och folk lyssnar på dig, särskilt i karriären. Fullmånen den 9/6 ger dig en chans att landa i ett beslut som påverkar ditt hem eller din närmaste familj. En flyttplan? Det är avslutet på något du startade för ett halvår sedan. Bäst just nu: Glada nyheter om pengar den 13-14/6.

Vågen 24/9-23/10

Detta är en stark karriärperiod. Det kommer hända massor- snabbt! Det tycks som en kärlekspartner eller vänner spelar en viktig roll i alla händelserna. En kärleksromans på kontoret eller i jobbsammanhang är också möjlig. Chefer attraherar dig mest. Ett viktigt avtal kan bli aktuellt att skriva under den 9/6. Bäst just nu: Sök jobb!

Skorpionen 24/10-22/11

Sex och närhet intresserar dig mer än någonsin. Pengar och hur du delar tillgångar med andra, likaså. I samband med fullmånen den 9/6 når du en viktig insikt avseende din ekonomi och livsvärderingar. Prova gärna en kroppslig detox nu. Bäst just nu: Boka ett bankmöte för att se över skulder, skatter eller testamentsfrågor.

Skytten 23/11-22/12

Nu klarnar livet för dig! Sedan i februari har du sökt en riktning. Efter den 9/6 sätter du punkt för det som inte längre ger dig något och ser en ny väg framåt. En stor chans till spännande romantiskt möte finns den 13-14/6. Kanske går du på date med någon som verkar så ”inte du”. Bäst just nu: Kroppslig återhämtning och läkande.

Stenbocken 23/12-20/1

Du befinner dig i en årlig kärlekstopp! Singlar kan träffa spännande folk på höga positioner. Stadgade kan glädjas tillsammans med en partner för dennes framgångar. Fullmånen den 9/6 ger dig chansen att nå ett läkande avslut av ett minne eller rent fysiskt smärttillstånd. Bäst just nu: Kärleken och en kul jobbnyhet den 13-14/6.

Vattumannen 21/1-18/2

Singlar kan bli som förtrollade av någon som kan konsten att förföra genom ord! Stadgade prioriterar att tala mer tillsammans. En tanke på att leva ditt liv på ett helt nytt sätt kan väckas. Vid fullmånen den 9/6 kanske du tänker om i sättet du agerar med en grupp eller nätverk. Bäst just nu: Alla nöjen och flirtar i ditt liv.

Fiskarna 19/2-20/3

Ditt bästa hälsopiller just nu är att känna dig lugn och trygg med dina nära och kära och i ditt hem. Läk gamla sorger. Fullmånen den 9/6 aktiverar ditt karriärhus. Tankar och planer du haft sedan 6 månader tillbaka når nu en kulmination. Ett nytt arbete eller ny livsstruktur är möjlig. Bäst just nu: Allt kul som pengar ger!

0
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00