Nätbusiness och video

Tone Bekkestad och 7 skäl till att använda video. I inlägget förekommer reklam.

Jag har surfat runt som en tok för att lära mig mer om hur man använder video.  Tone Bekkestad har full koll på video! Hon laddar ofta upp väldigt matiga instruktionsvideos för hur man själv kommer på banan. Detta antingen man vill jobba på mer synlighet för sitt varumärke eller satsa fullt ut på att bli en ny You Tube-stjärna. Den HÄR artikeln av Tone fick mig att snabbt kolla in videon nedan:

För egen del kan jag berätta att jag kommit så långt som att beställa hem en mikrofon från Amazon. Den tar en liten stund och det passar mig bra för just nu sitter jag helt orörlig med bokredigering. Men det här med video gör mig mer och mer nyfiken. Jag vill verkligen komma igång!

Jag ska fortsätta att dammsuga nätet på informativa videos och smarta knep teknikknep parallellt med redigeringsjobbet.

Är det någon av er som lägger ut egna videos? Kommentera och länka gärna i detta inlägg!

Ha en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

LOADING..