Vägledning från ovan

När änglarna talar genom andra.

Imorse gick jag till Yogayama för att möta en väninna för frukost. På vägen dit hade jag hundra saker i huvudet och en allmänt snurrig tankegång. Jag står just nu inför lite olika val gällande planering för det kommande året och en del av mig har helt öppnat mig för att till viss del tänka på ett juridiskt arbete igen.

Så vad händer? Jo, ett väldigt trevlig återseende med min väninna Charlotte och en stor kopp kaffe. Och, ett meddelande. Från en främling som satt vid bordet bredvid kom orden (apropå om jag skulle skriva en bok med mer andligt tema)

”Ja, det tycker jag. Andevärlden kallar på dig”.

När jag gick in genom dörrarna till Yogayama var det som jag sköljdes av en flodvåg av värme. Det doftar rökelse och är så lugnt och energigivande.

Det känns som hela min kaffeträff med Charlotte gick ut på att påminna mig om allt det jag byggt upp inom böckernas värld. Att jag ska hålla hårt i det. Det gör jag redan. Men meddelandet från personen på Yogayama påminde mig om att jag borde göra som jag tänkt, utvidga och satsa ännu mer på bloggen, böckerna och allt kring dess möjligheter. Det är ju det jag älskar och mår bra av.

En ytterligare bekräftelse kom när jag kom hem och slog på datorn. Ett domännamn jag satte upp för några år sedan hade per automatik förnyats. Det lustiga var att igår kväll, för första gången på över ett år, besökte jag sidan och tänkte, nej, jag lägger ned det här spåret.

Nu hade det liksom bara ordnat sig själv. Det är förnyat för två år till.

Jaha. Skönt när man är lite snurrig och liksom bara leds i rätt riktning.

Jag var tvungen att titta i stjärnorna för det är megafokus på drömmar, intution och andlig vägledning i mitt liv nu. Av någon anledning har jag läst mycket hos Yogagirl. Det är något som drar mig till Rachels sida hela tiden. Jag har funderat över att gå en utbildning till yogainstruktör. Alltsamman är ju det tolfte husets område. Och, visst, Mars har redan flyttat in i mitt tolfte hus. (Jag är Lejonascendent.)Full fart i det spirituella området för min del!

Övriga Lejon kan känna av samma vibb och ännu starkare än så från och med i mitten på nästa vecka. Då flyttar både Solen och Merkurius in i Lejonens/Lejonascendenternas tolfte hus också.

Nu ska jag fortsätta gå igenom manus för Happy Life.

Jag önskar er en härlig dag!

Kramar

Helena

 

  1. Helenr skriver:

    Vad härligt det låter med denna vägledning ❤Önskar jag kunde vara lika öppen för att ta in dessa tecken och intuitioner🍀
    Lycka till med allt du älskar och mår bra av❤Följer dig glatt här på bloggen😁Kram och en givande och skön helg till dig🌺

  2. Pia skriver:

    Finns det något bättre än när livet kärleksfullt knuffar oss i rätt riktning. Ofta händer det när vi minst anar det! Jag tycker absolut att du ska fortsätta skriva Helena! Du har ett så personligt sätt att förmedla kunskap om astrologi på ett djupt plan och samtidigt göra det lättförståeligt.
    I dag sa en väldigt intuitiv vän till mig, apropå att jag ska åka till Mallorca nästa vecka, ”Ni kanske ska ta bilder där till din nästa bok”. Om det inte var för att hon tidigare sagt saker som stämt sedan i mitt liv hade jag nog inte lagt det på minnet…. nu kom det som en helt ny väg som jag inte haft en tanke på. Tänk, vi får ofta vägledning innan något händer, men det är inte alltid vi lyssnar…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..