Mastery

Det gäller att vara flexibel för att få ihop onlinejobb och skrivande med familjeliv. Ibland, som nu när det är slutspurten på manusredigering, skjuter jag in jobbpass på knasiga tider. Sena kvällar, helger eller helgdagar. Anything goes så länge som allt klaffar.

Jag har varit ute hela förmiddagen och nu när klockan slog 14 var det dags för jobbpass. Det är kul grejer. Mycket handlar om att hålla mig uppdaterad och lära mig mer. Idag lyssnar jag till ett webinarium om hur man arbetar med affiliatemarketing. Det hölls för några dagar sedan men pga tidszoner så valde jag att lyssna till det i efterhand.

Det är en av mina favoritnätentreprenörer, Stefan James från Project Life Mastery, som håller i webinariet. Jag har gått hans Kindle-kurs och den var kanon så det här blir spännade också.

Affiliateinkomster låter ju som rena drömmen. Leva av passiva inkomster för att man tipsar om produkter, tjänster eller andra nätentreprenörer. Stefan James webinarium utgår från att man startar från grunden. Det är bra. Mycket bra till och med för vem har ett jättestort följe från början?

Parallellt som jag lyssnar skriver jag den kommande veckans horoskop.  Som alltid publiceras det 08:00 imorgonbitti.

Jag fick veta att min mikrofon är på väg i posten. På tisdag kan jag hämta ut den på mitt lokala postställe. Sen är det bara att sätta fart och se vad jag kan åstadkomma gällande rörligt material. Jag har några olika idéer och får väl helt enkelt pröva mig fram tills jag hittar en första variant att lägga upp på bloggen och You Tube.

Jag önskar er en fortsatt härlig lördag och helg!

Kramar

Helena