Jag svarar allt oftare med blogginlägg

Ni är många som kontaktar mig via bloggen, mail och Facebook. Det är väldigt roligt och spännande. Era kommentarer är tankeväckande, smickrande, glada, omtänksamma och peppande.

Till hösten är det fyra år sedan jag startade Helenas Horoskop. Det har hänt så mycket sedan dess. Mycket som jag inte ens trodde var möjligt. Idag är ni väldigt många som läser här och jag tackar min lyckliga stjärna för det har gett mig min skrivardröm.

Jag har alltid sagt att jag så långt det är möjligt ska skriva personliga svar till er. På sistone inser jag att det löftet nu börjar bli tuffare och tuffare att hålla. Tidsmässigt.

Istället för att alltid svara i kommentarsfältet, kommer jag att mer och mer göra blogginlägg av de frågor som jag tycker står ut och som också kan gynna andra. Men, jag läser ALLA era inlägg och kommentarer och jag kan namnen på er som återkommer. Jag tänker ”Det var hon som ville jobba med transkribering, hon som skrev en e-bok, hon som hade söta hunden A som inte finns längre och han som vill ge ut en bok på egen hand” när jag ser era kommenterar. Det är så roligt att ni återkommer till bloggen och att fler läsare hela tiden finner sin väg hit för att läsa och lämna kommentarer.

Jag ska, som tidigare, fortsatt göra mitt bästa för att ni ska lämna den här sidan med en liten dos inspiration och nya tankar i bagaget.

Jag hoppas på er förståelse för detta nya grepp.

Ha en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena