Tecken från ovan

Jag skrev häromdagen om hur jag tog en härlig promenad i måndags efter att ha lyssnat till klipp av bl a Gabrielle Bernstein.

Ett av klippen handlade om hur man ber om tecken från andevärlden. Det här har jag gjort många gånger men just den här dagen var det som om jag behövde en putt i rätt riktning. En påminnelse. Jag gick och funderade på ett personligt beslut och kunde inte se klart.

Det var som inlägget sa åt mig” Du KAN få vägledning i frågan!”.

Sagt och gjort.

Jag ställde min fråga och la till: om det är meningen att jag gör på det här sättet, visa mig då en gulorange fågel med stor näbb. (Mina fågelkunskaper går uppenbart inte in på arter utan benämns bara enligt färg och form…)

Jaha. Så gav jag mig ut på min härlig promenad. Naturligtvis spanade jag efter fåglar överallt trots att jag vet att det inte fungerar så. När, och om, meddelandet kommer är det på ett mycket direkt sätt. Man kan inte missa det.

Så igår kom svaret.

”Här” sa min väninna och räckte över en annons från Järnia.

(Jag har ännu inte kommit mig för att köpa en strykbräda till lägenheten i stan och just nu har de ett erbjudande på Järnia.)

”Den här strykbrädan är väl fin. Du sa att du behöver en, eller hur? Den har gula fåglar på sig!”

Jag tittade ned i annonsen som min väninna höll fram. Hon visste ingenting om min önskan om vägledning och tittade storögt på mig när jag kastade mig över annonsen.

Gula OCH orange-färgade fåglar med stora, långa näbbar stirrade tillbaka mot mig.

Svaret på frågan är JA.

Tack andevärlden!

Om ni vill testa:Be om svaret på en fråga och säg exempelvis att om svaret är JA så ska något visas för er.

Var noga med detaljerna. Det kan vara en jultomte, en enbuske, två rosa klubbor, en grön hatt, ja vad som helst. Ta det som kommer till er när ni ställer frågan.

Jag är ingen fågelfantast (även om jag lyckades se att det var kolibris på strykbrädan!) men det var den bild jag fick i huvudet när jag ställde frågan.

Svaret kommer sedan på ett mycket direkt sätt. Det går inte att missa det. En person visar dig något, en tidning du slår upp är fylld av din bild eller ritningen på en teckning som ditt barn eller barnbarn gör avslöjar svaret.

Det här är riktigt roligt och man får verkligen svar.

Ha en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

PS Imorse gick jag iväg och köpte en strykbräda. Fågelbrädorna var slut så jag tog en med stora rosa blommor istället. :-) Garanterat välstrukna kläder till midsommar alltså!