ANNONS

Gabrielle Bernsteins nya digitala kurs

/

Ibland får man rätt budskap, precis när man behöver det. Jag tror det var precis det som var meningen skulle hända när jag av en ”slump” hittade tillbaka in på Gabrielle Bernsteins hemsida (alias ”Oprahs darling”) och You Tube videor.

Hon kan verkligen konsta att peppa och motivera.

Jag vill därför tipsa er om att hon precis tillkännagjort att hon skapat en digital kurs. Hennes motivation för att träna andra i att bli duktiga rågivare och livscoacher var en mening hon läste. Icke ordagrant var den som följe:

”Jag är inte här för att skapa lärjungar, utan för att skapa lärare”.

Det är en vacker tanke som inspirerar.

Ni finner all information HÄR. Man kan registrerar sig på kursen, Spirit Junkie Digital, till och med torsdag. Titta in om ni lockas av kombinationen business, andlighet och motivation.

Dagens måndagstips från mig!

Kramar

Helena

0
7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00